Entilus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 805
Link paylaşabilir misin
Buda arkadaşa kullanıyor öylesine bir video
İlk attığım almak isteyenler için yeterli bence
Link paylaşabilir misin
2.el düşünürsen profilimdeki ilana bakabilirsin. Burada gelen öneriler yanından gecemez.Arkadaşlar 4-5 k fiyat bandında monitor onerebilir misiniz simdiden teşekkürler
herhangi bir kötü şey duymadım hakkında alıcı yorumlarınada baktım gayet iyi isterseniz 500tl civarı fakla 2.versiyonunu satın alabilirsiniz. Ancak 1080p 27' te yetersiz gelebilir derseniz 24' olanı tercih edebilirsiniz memnun kalacağınızı düşünüyorum![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Arkadaşın attığı gibi bu tercih edilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir şey sorucam 2705 almayın diyorlardı bunun 2705-2 versiyonu alın fln o bu monitör olabilir mi benmi yanlış hatırlıyorum
Youtuba yaz modeli coğunlukla yabancıların cektigi videolar var ama yeterli derecede incelemesi varLink paylaşabilir misin
Üzmezherkesin hem fikir olduğu hangisi peki çok seçenek oldugigabyte ın güzel gibi geldi bana
Şuanda bu fiyattaki en iyi monitör bu , 27 inç isterseniz öneride bulunabilirim , bu bütçede lenovo alınmaz diyenlere aldırış etmeyin.![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tabi kiŞuanda bu fiyattaki en iyi monitör bu , 27 inç isterseniz öneride bulunabilirim , bu bütçede lenovo alınmaz diyenlere aldırış etmeyin.
Yeteri kadar güzel..Bu monitörün nedense YouTube de pek incelemesi yok
Tabi ki
Açıkla bakalım g24-20'yi bu bütçede en iyi yapan ne?Şuanda bu fiyattaki en iyi monitör bu , 27 inç isterseniz öneride bulunabilirim , bu bütçede lenovo alınmaz diyenlere aldırış etmeyin.
kaç inc olsun?Arkadaşlar 4-5 k fiyat bandında monitor onerebilir misiniz simdiden teşekkürler
Farketmezbu fiyat bandinda aklinda kileri onerebilirsinkaç inc olsun?
1080p-2k?
kaç hz?