Bu Anakart Nasıl önerir misiniz? ?

Reaksiyon skoru
136
Arkadaşlar Bu Sistemi Toplayacağım Anakart'ım Eksik Bu Anakart Bu Sisteme Uyarmı ?

Anakart:ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI DVI mATX Anakart

Bu Anakartı Alsam Beni Uzun Yıllar Götürürmü Bana Sorun Sıkıntı Çıkartırmı Kronik Bir Sorunu Varmı Sizce Alayımmı önerir misiniz? ?

SİSTEM

Kasa: Dark Guardian

İşlemci:AMD Ryzen 5 3600

EkranKartı:Asus Evo Gtx 1660 Super

AnaKart:??????

RAM:Adata XPG Gammix G30 8Gb (2 adet)

SSD Disk:Samsung 860 Evo 500gb

Pover Supply:FSP 600-60AHBC 600w Güç Kaynağı

Herhangi bir sorunu yok. Eğer acelen yoksa ve bütçeni biraz daha arttırabiliyorsan B550 chipsetli anakartları beklemelisin.

Bütçemi Daha Fazla Arttıramam İnanınki Bunu Bile Zor Denkleştirdim B550 Anakartların Ne Farkı Ve + Var Acaba
B550 chipsetli anakartların genel olarak VRM'leri daha iyi, PCIe 4.0 özelliği var, RGB ve ARGB girişi sayılarında bir artış var. Olsa güzel olurdu, yapacak bir şey yok, bunu alabilirsiniz.

B550 chipsetli anakartların genel olarak VRM'leri daha iyi, PCIe 4.0 özelliği var, RGB ve ARGB girişi sayılarında bir artış var. Olsa güzel olurdu, yapacak bir şey yok, bunu alabilirsiniz.
Kusura Bakmayın Bilğisayarlardan Pek Anlamıyorum Da Bu İlk Bilğisayarım Olacak O Yüzden İnce İnce Araştırıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet, uyumlu. Bir sıkıntısı yok.
Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet, uyumlu. Bir sıkıntısı yok.
Abi Ankaradamı Yaşıyorsun Yada Ankaralimisin Profil Fotoğrafın Hayalet de

Bende Ankaralıyım Ve Ankarada Yaşıyorum Hatta İnanırmısın Şuan Televizyondan Behzat Ç. İzliyordum
Vay bee, bu forumda ne kadar fazla Behzat Ç. fanı var bir bilsen... Ben çok daha az kişi bilir zannediyordum :D. 3 aydır bu forumdayım, bana "Komiserim" diyen en az 20 kişi çıktı yemin ediyorum :D.

Vay bee, bu forumda ne kadar fazla Behzat Ç. fanı var bir bilsen... Ben çok daha az kişi bilir zannediyordum :D. 3 aydır bu forumdayım, bana "Komiserim" diyen en az 20 kişi çıktı yemin ediyorum :D.
:) :) belki inanmasın dedim bi atayım dedim :)

Ekler

• 20200623_030230.webp
    20200623_030230.webp
    181.6 KB · Hit: 77
Geri