4-5 K Arası Monitor Tavsiyesi

Hangisi Oylayın 4-5 k bütçe

• Oy kullanan toplam üye
    58
Arkadaş nasıl bir monitör istediğini belirtmemiş , bütçe 4-5k arası diye hepsini harcamasımı gerekiyor anlamadım? F/P Bir monitör öneriyorum ve 3500 bandındaki en iyi monitör bu , orada bütçeden kastım ürünün fiyatıydı. 4-5kyada 165 hz 27 inç bulunur zaten anca. 4-5k'ya gamebooster felan önermiyorum en azından ben :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ 4-5K'Yı illa harcayacağım diyorsa onun içinde 27inç 165 hz ve 180 hz 27 inç monitörler önerdim zaten.
O Gamebooster monitor alınır aga

valllaha bir sürü seçenek oldu banada gamebooster iyi gibi geldi fiyatına bakarak

ben niye bu modelin inceleme videosunu bulamadım hiç
İncelememişler çünkü

valllaha bir sürü seçenek oldu banada gamebooster iyi gibi geldi fiyatına bakarak

çok zekiyim di mi

280hz , neden hiç ucuz olduğunu düşündünmü dostum?

280hz , neden hiç ucuz olduğunu düşündünmü dostum?
Çünkü insanların gamebooster a karşı bir önyargısı var. Ama sadete baktığımızda elimizde neredeyse 165hz ips fiyatına taş gibi bir 280hz ips monitor var...

Ve alınmaması içn hiçbir sebep yok

Çünkü insanların gamebooster a karşı bir önyargısı var. Ama sadete baktığımızda elimizde neredeyse 165hz ips fiyatına taş gibi bir 280hz ips monitor var...

Ve alınmaması içn hiçbir sebep yok
Aynen kanka panel kalitesi flnda zaten uçuyor harika dimi :D

Aynen kanka panel kalitesi flnda zaten uçuyor harika dimi :D
4100 tl lik monitorden ben hız beklerim panel kalitesi beklemem, bekleyene de anlam veremiyorum... Kaliteli panel istiyorsan ROG 270Hz var git al ama neredeyse 2 katı fiyatı...

Bu monitorün olayı hız gelip saçma sapan "ama panel kalitesi kötüğü" (ki aman aman kötü olduğunu sanmıyorum) deme...

Evet baska tavsiyesi olan veya oylamaya katilicak

Geri