Sistemimde Red Dead Redemption 2 Oynanır mı?

Birde bu adam genelde ultra ayarlara almış o kadar da gözüm yok medium kafi benim için yani 60 fps alsam idare eder diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım gitti gazamız mübarek olsun indirip oynadıktan sonra değerleri paylaşacağım.

Birde bu adam genelde ultra ayarlara almış o kadar da gözüm yok medium kafi benim için yani 60 fps alsam idare eder diye düşünüyorum.

Aldım gitti gazamız mübarek olsun indirip oynadıktan sonra değerleri paylaşacağım.
Epic Games'ten aldınız değil mi?

düşükte 50 60 fps
60 ı göreceğini düşünüyorum videolardaki adamlar tek slot ram kullanıyor hemde ultrada 40 fps alıyor yani bende çift kanal ram var üstelik 10200h daha performanslı 10300 h(videolardaki işlemci) a göre ve ultra ayarlarda oynamam medium da 60 fps ümit ediyorum.

Epic Games'ten aldınız değil mi?
Evet

Oynanır.

İnce ufak grafik ayarları çekersiniz internetten optimize ayar yapanlar var.

60 ı göreceğini düşünüyorum videolardaki adamlar tek slot ram kullanıyor hemde ultrada 40 fps alıyor yani bende çift kanal ram var üstelik 10200h daha performanslı 10300 h(videolardaki işlemci) a göre ve ultra ayarlarda oynamam medium da 60 fps ümit ediyorum.
ben rtx 3060 lı notebookla 60 70 fps oynuyorum gtx 1650 4gb vram le orta yüksek oynatır

İntel sistem olduğu için ben çok fazla fark edeceğini düşünmüyorum
çift kanal olayı işi değiştiriyor ama ram bugün geldi taktım. Az önce PUBG deydim takmadan önce 60-70 fps arası veren pc şuanda şakasız 90-120 arası veriyor.

Bu videoyu izleyerek ayarları yaparsan 60 fpsi yakalayabilirsin diye düşünüyorum.

İntel sistem olduğu için ben çok fazla fark edeceğini düşünmüyorum
Intel'de cift kanal tek kanal pek fark etmiyor haklisiniz ancak 8gb ram ile 16gb ram fazlasiyla fark ediyor. Buradaki olay single-dual olayindan uzak. Oynatir.

Intel'de cift kanal tek kanal pek fark etmiyor haklisiniz ancak 8gb ram ile 16gb ram fazlasiyla fark ediyor. Buradaki olay single-dual olayindan uzak. Oynatir.
Evet aslında eski oyun olsaydı farketmezdi aslında ama rdr 2 zaten 10GB falan ram kullanıyo

O kadar fazla fark ettiğini bilmiyordum teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri