Neler Yeni

Sistemimde Red Dead Redemption 2 Oynanır mı?

ofarukgk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Faruk
R3 1200 AF, GTX 1650 PH, 16 GB RAM orta-yüksek ayarlarda kasmadan sıkıntısız oynuyorum.
benim işlemcim bi tık daha performanslı bu yüzden bende sıkıntısız oynayacağımı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yaptınız hocam oyunu indirdiniz mi?
Maalesef :( 2 gün evde internet yoktu. Bugün sabah geldi, anca fırsat oldu şuan iniyor yarın detay paylaşacağım.

ofarukgk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Faruk
İndirdim

Son düzenleme:

ofarukgk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Faruk
düşükte 50 60 fps
akıcı oynanır
İşlemcinizin 10300H ile çok farkı var mı bilmiyorum ama bu videoda orta-yüksek arası 45 FPS oynuyor. Güzel custom ayar yapılırsa 60 FPS oynarsınız.

Benzeri bir sistemle xbox one x ayarlarıyla 60fps alıyorum.

Ben o anlamda demedim hocam tabii ki önemli ama burada arada 8gblik bir kapasite farkı var, o daha önemli diyorum :)
Arkadaşlar yaklaşık 3 saat oynadım oyunu, bazı ayarlamalar yaparak biraz ilerledim oyunda. Şöyle söyleyeyim en düşük gördüğüm fps değeri 50 idi ve genel olarak 55-70 arasında giden fps değeri vardı çoğunlukla 60-65 arası fps aldığımı söyleyebilirim, gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum. Grafik ayarlarıda çoğunlukla medium bazen high bazen de low şeklinde ayarladım.

Ekler

• IMG_20230314_163651.jpg
    IMG_20230314_163651.jpg
    2.7 MB · Hit: 34

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
Fatih
Arkadaşlar yaklaşık 3 saat oynadım oyunu, bazı ayarlamalar yaparak biraz ilerledim oyunda. Şöyle söyleyeyim en düşük gördüğüm fps değeri 50 idi ve genel olarak 55-70 arasında giden fps değeri vardı çoğunlukla 60-65 arası fps aldığımı söyleyebilirim, gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum. Grafik ayarlarıda çoğunlukla medium bazen high bazen de low şeklinde ayarladım.
Ayarlarını da paylaşırsan bu ortalamadaki sisteme sahip oyuncular da o şekilde oynayabilir, iyi oyunlar diliyorum.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
:)

Cihangir

80+ Gold
fps değeri iyi. Peki oyun nasıl sizce

ofarukgk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Faruk
fps değeri iyi. Peki oyun nasıl sizce
Zevk alarak oynuyorum chapter 2 ye geldim şuan ama bir sıkıntım var sadece ev internti ile rockstar açılmıyor sadece mobille bağlandığımda rockstar launcher başlıyor neden bilmiyorum. :( Mobil biterse kaldık ortada :D

Cihangir

80+ Gold
Zevk alarak oynuyorum chapter 2 ye geldim şuan ama bir sıkıntım var sadece ev internti ile rockstar açılmıyor sadece mobille bağlandığımda rockstar launcher başlıyor neden bilmiyorum. :( Mobil biterse kaldık ortada :D
kaç mbps ki internetin

ofarukgk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Faruk
  • Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Cihangir

80+ Gold
Bu videodaki ayarları uyguladım lazım olan için bırakayım buraya.

11 mbps :) mobilde ortalama 30 falan veriyor.
benim önceki internet böyleydi gittim 40 gb lik paket aldım turkcellden evdeki internetten hızlıydı

ofarukgk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Faruk
benim önceki internet böyleydi gittim 40 gb lik paket aldım turkcellden evdeki internetten hızlıydı
Bir yolunu buldum sanırım. Önce mobil ile girip oyun açıldıktan sonra ev internetine geçiş yapıyorum ve sıkıntı olmuyor.

ben 1660 super ile zor oynuyorum hesabi sen yap
Aslında çok rahat bir şekilde oynamanız lazım ram 8 gb mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,303
İsim
a l p e r
Bir yolunu buldum sanırım. Önce mobil ile girip oyun açıldıktan sonra ev internetine geçiş yapıyorum ve sıkıntı olmuyor.

Aslında çok rahat bir şekilde oynamanız lazım ram 8 gb mı ?
hayir 16. i310100f islemcim vardi o zamanlar. sirf rdr icin 12100f aldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,069,290
Üyeler
169,836
Son üye
Stardizzy53
Top Bottom