Sistemimde Red Dead Redemption 2 Oynanır mı?

şuan köydeyim rockstar launcher başlatamıyorum ama ultra 1080p de oynuyordum tekrar açmayı deniyim
Teşekkür ederim gerekli ayarlamalarla 60 fps yakalarım inşallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Intel'de cift kanal tek kanal pek fark etmiyor haklisiniz ancak 8gb ram ile 16gb ram fazlasiyla fark ediyor. Buradaki olay single-dual olayindan uzak. Oynatir.
Belki siz haklısınız kusuruma bakmayın ama single dual olayı bence fark yaratan bir olay. Ram almadan önce üzerine baya araştırma yaptığım bir konu kendisi ve farkın kayda değer olduğundan bahsediliyordu. Tabi minimum 12 gb ram isteyen bir oyun rdr2 zaten 16 anca kafi gelir.

inşallah olur ve bişi söylicem rdr ye yeni başladıysanız uzatabildiğiniz kadar uzatın oyunu bitince boşluğa düşeceksiniz diğer oyunlar rdr kadar keyif vermicek müthiş oyun

Sonuçları paylaşacağım.

inşallah olur ve bişi söylicem rdr ye yeni başladıysanız uzatabildiğiniz kadar uzatın oyunu bitince boşluğa düşeceksiniz diğer oyunlar rdr kadar keyif vermicek müthiş oyun
hahahahaah bakalım bu kadar övgüyü cidden hakediyor mu göreceğiz :D

Sonuçları paylaşacağım.

hahahahaah bakalım bu kadar övgüyü cidden hakediyor mu göreceğiz :D
cyberpunk 2077 nin çıkmasını 7 yıl bekledim oyun çıktı oynadım beklediğimden baya iyiydi daha iyisi olamaz dedim ama daha iyisi rdr miş

Belki siz haklısınız kusuruma bakmayın ama single dual olayı bence fark yaratan bir olay. Ram almadan önce üzerine baya araştırma yaptığım bir konu kendisi ve farkın kayda değer olduğundan bahsediliyordu. Tabi minimum 12 gb ram isteyen bir oyun rdr2 zaten 16 anca kafi gelir.
Ben o anlamda demedim hocam tabii ki önemli ama burada arada 8gblik bir kapasite farkı var, o daha önemli diyorum :)

R3 1200 AF, GTX 1650 PH, 16 GB RAM orta-yüksek ayarlarda kasmadan sıkıntısız oynuyorum.

medium-high ayarlarda 60 fps civarı oynatır bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,552
Üyeler
183,853
Son üye
akrml
Geri