şuan köydeyim rockstar launcher başlatamıyorum ama ultra 1080p de oynuyordum tekrar açmayı deniyimGrafik ayarlarınızı paylaşabilir misiniz ?
Teşekkür ederim gerekli ayarlamalarla 60 fps yakalarım inşallah.şuan köydeyim rockstar launcher başlatamıyorum ama ultra 1080p de oynuyordum tekrar açmayı deniyim
Belki siz haklısınız kusuruma bakmayın ama single dual olayı bence fark yaratan bir olay. Ram almadan önce üzerine baya araştırma yaptığım bir konu kendisi ve farkın kayda değer olduğundan bahsediliyordu. Tabi minimum 12 gb ram isteyen bir oyun rdr2 zaten 16 anca kafi gelir.Intel'de cift kanal tek kanal pek fark etmiyor haklisiniz ancak 8gb ram ile 16gb ram fazlasiyla fark ediyor. Buradaki olay single-dual olayindan uzak. Oynatir.
inşallah olur ve bişi söylicem rdr ye yeni başladıysanız uzatabildiğiniz kadar uzatın oyunu bitince boşluğa düşeceksiniz diğer oyunlar rdr kadar keyif vermicek müthiş oyunTeşekkür ederim gerekli ayarlamalarla 60 fps yakalarım inşallah.
hahahahaah bakalım bu kadar övgüyü cidden hakediyor mu göreceğizinşallah olur ve bişi söylicem rdr ye yeni başladıysanız uzatabildiğiniz kadar uzatın oyunu bitince boşluğa düşeceksiniz diğer oyunlar rdr kadar keyif vermicek müthiş oyun
cyberpunk 2077 nin çıkmasını 7 yıl bekledim oyun çıktı oynadım beklediğimden baya iyiydi daha iyisi olamaz dedim ama daha iyisi rdr mişSonuçları paylaşacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hahahahaah bakalım bu kadar övgüyü cidden hakediyor mu göreceğiz
Ben o anlamda demedim hocam tabii ki önemli ama burada arada 8gblik bir kapasite farkı var, o daha önemli diyorumTeşekkür ederim gerekli ayarlamalarla 60 fps yakalarım inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki siz haklısınız kusuruma bakmayın ama single dual olayı bence fark yaratan bir olay. Ram almadan önce üzerine baya araştırma yaptığım bir konu kendisi ve farkın kayda değer olduğundan bahsediliyordu. Tabi minimum 12 gb ram isteyen bir oyun rdr2 zaten 16 anca kafi gelir.
Bi oyunun bu kadar övgü alması beni daha da heyecanlandırıyorcyberpunk 2077 nin çıkmasını 7 yıl bekledim oyun çıktı oynadım beklediğimden baya iyiydi daha iyisi olamaz dedim ama daha iyisi rdr miş
Oyun nasıl hocam? Fps değerleri iyi mi?Bi oyunun bu kadar övgü alması beni daha da heyecanlandırıyor
inşallah hocammedium-high ayarlarda 60 fps civarı oynatır bence
2 gün evde internet sıkıntısı vardı yeni çözüldü indirme devam ediyor yarın yazacağım.Oyun nasıl hocam? Fps değerleri iyi mi?
Ne yaptınız hocam oyunu indirdiniz mi?inşallah hocam