❌İndirim Bitti! Cheelux c9 smart-android projeksiyon 2.499 TL

hocam ya ürünün eski versiyonu ya sahtesi bence kalitesi kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 720 p eski versiyon galiba ürünü sardım şuan fotosunu atamam ama kutunun kenarı kırmızı renkte önü siyah üstünde led projector yazıyor
Peki o zaman sadece siparis ekrani goruntusunu atarmisin bi bakalim biz farkli urunmu aldik yada sen

Hocam ürün kutusunu ve kendisini fotoğraflarsan biz de yorum yapalım. Bir şeyleri ayarlayamamış olabilir misiniz? Benim beklentim yüksekti cihazdan bir dolandırıcılık yoksa.
hocam ürünü toparladım baloncuklu poşetine sardım iyice koli bandı ile yapıştrıdım tekrar açmam lazım poşetine zarar verecem ugraşamam şimdi onunla kusura bakma

ben ürünü sipariş verdim sonra paylaştım

ben ürünü perşembe şipariş ettim cuma kargoya verdiler cumartesi elime ulaştı gruba cuma günü paylaştım ürünün indirimi yüksek mi yada aynı ürün mü emin olamadım
Hocam yorumlarınız epey şaibeli. Arkadaşlar ürünün fotoğrafını istiyor paketledim diyorsunuz, kargo ekranının fotoğrafını rica ediyorlar cevap vermiyorsunuz

Peki o zaman sadece siparis ekrani goruntusunu atarmisin bi bakalim biz farkli urunmu aldik yada sen
hocam linkini paylaştıgım ürün işte niye yanlış olsun satıcı nasa iletişim

Hocam yorumlarınız epey şaibeli. Arkadaşlar ürünün fotoğrafını istiyor paketledim diyorsunuz, kargo ekranının fotoğrafını rica ediyorlar cevap vermiyorsunuz
hocam sana yolan borcum mu var zaten şipariş verdiysen ürün gelecek eline o zaman görürsün

hocam sana yolan borcum mu var zaten şipariş verdiysen ürün gelecek eline o zaman görürsün
Hocam insanlar o kadar para vermiş almış siz diyorsunuz ki baloncuklu poşete sardım. Kaç kere söylendi kargo ekranının ekran görüntüsünü atar mısınız diye ona da cevap yok. Açtığınız konu sayesinde burada 15 kişi ürünü aldı siz 3 liralık baloncuklu poşetten söz ediyorsunuz

Siz genede bi sipariş ekran görüntüsü atsaniz iyi olur.

Hocam insanlar o kadar para vermiş almış siz diyorsunuz ki baloncuklu poşete sardım. Kaç kere söylendi kargo ekranının ekran görüntüsünü atar mısınız diye ona da cevap yok. Açtığınız konu sayesinde burada 15 kişi ürünü aldı siz 3 liralık baloncuklu poşetten söz ediyorsunuz
birincisi paraları çöpe gitmedi sonuçta begenmeyen iade eder alır parasını yurtdışı ürün falanda değil ki paralı gitsin 2.ci sipariş ekranın fotosunu atacam bilmiyorum

Siz alıp açtığınızda videodaki yazılımları denediniz ve farklılık gördünüz mü ürünü kötülücek?
birinici play store yok üstünde başka bir magaza var istedigim uygulmalar çıkmadı harici klavye baglamadım ben ama baglanırdı büyük ihtimalle telefon ekranı yansıtmayı denedim olmadı iphone yok evde onu denemedim anroid kısmını denedim görüntü netleşmesi çok iyi değil bence ne kadar netleştirmeye çalışsamda biraz az yaparsan da bulanık çok yaparsanda bulanık oluyor tam arada bir ayar var en güzel o oluyor o da 420 p gibi falan

birincisi paraları çöpe gitmedi sonuçta begenmeyen iade eder alır parasını yurtdışı ürün falanda değil ki paralı gitsin 2.ci sipariş ekranın fotosunu atacam bilmiyorum

birinici play store yok üstünde başka bir magaza var istedigim uygulmalar çıkmadı harici klavye baglamadım ben ama baglanırdı büyük ihtimalle telefon ekranı yansıtmayı denedim olmadı iphone yok evde onu denemedim anroid kısmını denedim görüntü netleşmesi çok iyi değil bence ne kadar netleştirmeye çalışsamda biraz az yaparsan da bulanık çok yaparsanda bulanık oluyor tam arada bir ayar var en güzel o oluyor o da 420 p gibi falan
Cihazın kutusu açılmış mıydı hocam güvenlik bandı var mıydı üzerinde?

Anlıyorum hocam sizi. En iyisi yarın eline ulaşanlarla tekrar konuşup tartışmak olucak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,444
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri