Monitör Renk Sorunu.

Wisouls

80+
Reaksiyon skoru
2
Dostlar hiçbir ayarı ellemediğime eminim. Bu gün monitörümün renk ayarlarında şöyle bir sıkıntı çıktı, Maviler biraz daha morumsu gözüküyor ve kırmızılar biraz daha pembemsi gözüküyor. Amd ekran kartı kullanıyorum kontrol panelinden baktığımda renk sıcaklığı 6500 gözüküyor her zaman da öyleydi. Çözümü bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Dostlar hiçbir ayarı ellemediğime eminim. Bu gün monitörümün renk ayarlarında şöyle bir sıkıntı çıktı, Maviler biraz daha morumsu gözüküyor ve kırmızılar biraz daha pembemsi gözüküyor. Amd ekran kartı kullanıyorum kontrol panelinden baktığımda renk sıcaklığı 6500 gözüküyor her zaman da öyleydi. Çözümü bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Ddu ile driver silip yeniden kurabilirsin amd driver hatası almış olabilirsin veya kullandığın kabloda sorun olabilir en kötü senaryo güç kısmında sorun olabilir panelin arıza vermiş olabilir test etmek lazım

birde şunu dene

Ekler

• resim_2023-03-13_010631506.png
    resim_2023-03-13_010631506.png
    15 KB · Hit: 43
Ddu ile driver silip yeniden kurabilirsin amd driver hatası almış olabilirsin veya kullandığın kabloda sorun olabilir en kötü senaryo güç kısmında sorun olabilir panelin arıza vermiş olabilir test etmek lazım
Ddu ile sildim ve sorun devam ediyor.

Monitör kablosunu çıkarıp tekrar takmayı denediniz mi? Eğer denediyseniz farklı kablo ile bağlamayı deneyin veya kullandığınız porttan mesela DP ise HDMI kablosu ile bağlamayı deneyin. Sorun devam ederse monitörü farklı pcye bağlayıp deneyin veya farklı ekran kartı takma şansınız varsa deneyin. İkisinden birindedir sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,118
Üyeler
186,848
Son üye
wildwachsend
Geri