xlooterz
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
para toplayıp alsan hiç derdin olöaz böyle şeylearkadaşlarla foresti crack indirelim dedik indirik onlarda böyle koruyucu bi uygulama olmadığı için bişey güzkmedi ben indirdim ve uygulama trojan şeyi gösteri 2 tane virüs onları karantinaya aldı bi sorun yaşarmıyım
arkadaşlarla foresti crack indirelim dedik indirik onlarda böyle koruyucu bi uygulama olmadığı için bişey güzkmedi ben indirdim ve uygulama trojan şeyi gösteri 2 tane virüs onları karantinaya aldı bi sorun yaşarmıyım
forum.donanimarsivi.com
aga arkadaşlar alamıyor para zaten var onlara uyduk böyle oldupara toplayıp alsan hiç derdin olöaz böyle şeyle
link ata bilirmisin çok fazla indirilcek yer var kaspersky içinde bulamadımBilgisayarınızı Ve Verilerinizi Güvende Tutma Rehberi
Selam Arkadaşlar Şu sıralar çokça bilgisayarıma virüs bulaştı bilgilerim hesaplarım çalındı gibi konular görüyorum ve bu konuda size yardımcı olabilecek bir rehber hazırlamak istedim umarım işinize yarar. İlk başta Trojan/Rat Nedir / Ne Tür Zarar Verir : Genelde Youtube Ve Websiteleri...forum.donanimarsivi.com
malwarebytes ve kaspersky ile tarat çıkan sonuça göre bir şey yaparsın
link ata bilirmisin çok fazla indirilcek yer var kaspersky içinde bulamadım
aga arkadaşlar alamıyor para zaten var onlara uyduk böyle oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kaspersky ile de tarat ayrıca diğer taramaların buldukları sonuçlarla norton un uyarı verdiği dosyalar uyuşuyor mu onu kontrol etaga arkadaşlar alamıyor para zaten var onlara uyduk böyle oldu
Alıntıyı görüntüle
çok yardımcı oldun teşekkür ederim şimdi kasperdende tarama yapıyom onun sunucunuda atarım buraya dediğin gibi dosyalar uyuşuyormu kontrol ederim format attırmak en iyi çözüm gibi bu da ders oldu banaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Antivirus Ücretsiz Deneme Sürümü İndir - Kaspersky Standard | Kaspersky
Kaspersky Standard'ı 30 gün boyunca ücretsiz deneyin ve dijital hayatınızı çevrimiçi olduğunuzda sizi tehdit eden her türlü siber saldırıya karşı korumak için PC, Mac ve Android için ödüllü antivirüs edinin.www.kaspersky.com.tr
Kaspersky ile de tarat ayrıca diğer taramaların buldukları sonuçlarla norton un uyarı verdiği dosyalar uyuşuyor mu onu kontrol et
Bu yapmanı söylediğim şeyler gerçekten trojan olup olmadığını anlamak için ayrıca eğer gerçekten virüs/trojan varsa çok güçlü de değilse ortadan kaldırmak için ama bazı bu tarz virüsler genelde asla silinmez eğer tamamıyla şüphesiz bir şekilde kurtulmak istiyorsan en iyi seçenek format atmak olur
Ne demek ben teşekkür ederim evet en iyi ve güvenilir çözüm format atmakçok yardımcı oldun teşekkür ederim şimdi kasperdende tarama yapıyom onun sunucunuda atarım buraya dediğin gibi dosyalar uyuşuyormu kontrol ederim format attırmak en iyi çözüm gibi bu da ders oldu bana