Kaspersky virus raporu

Franchy

80+
Reaksiyon skoru
4
1678985737522.png

Film dizi veya bu tarz sitelere girdiğimde her siteye tıkladıgımda indirme reddedildi diye uyarı geliyor. anlamadıgım antivirus kullanmayanlar vs her dk virüs mü bulastırıyor siteye tıklarken bile bişeyler indiriyosa poku yedik galiba. söz konusu uyarı gibi bir sürü uyarı var 1 haftalık. bazıları engellenmiş bazıları bunun gibi bulundu diyor ama her hangi bir işlem yapılmıyor. napayım format atmam mı gerekiyor ? belirtilen dosyayı bulamıyorum PC klasorunden sonra Appdata vs bende gözükmüyor.

format at ve netflixe 32 tl ver :)

Alıntıyı görüntüle
Film dizi veya bu tarz sitelere girdiğimde her siteye tıkladıgımda indirme reddedildi diye uyarı geliyor. anlamadıgım antivirus kullanmayanlar vs her dk virüs mü bulastırıyor siteye tıklarken bile bişeyler indiriyosa poku yedik galiba. söz konusu uyarı gibi bir sürü uyarı var 1 haftalık. bazıları engellenmiş bazıları bunun gibi bulundu diyor ama her hangi bir işlem yapılmıyor. napayım format atmam mı gerekiyor ? belirtilen dosyayı bulamıyorum PC klasorunden sonra Appdata vs bende gözükmüyor.
Kanka bildiğm kadarını söyliyim evet linke bastığın yani siteye girdiğin gibi indirme yapıyor mesela hangi sitelere girdin ?

Bu arada uygulama bulduk diyor ama o uygulama yüklenmiş mi yoksa opera uzerınde mı vs bilgim yok.

bluTV- HBO- netflx- youtube premıum-disney hangisine yetiselim .. ayrı olarak ben örnek olarak bu siteleri söyledim çoğu 2.3. parti sitelerde böyle uyarılar veriyor.
bunları paparadan alırsan yarısını ödüyo yt premium 15 tl, netflix 32 tl, blue tv zaten hepsiburada 10 tl ye veriyo. hem legal izlemiş hem de emek hırsızlığı yapmamış oluyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dyinlight2 - cp 2077 valorant vs bir dünya oyun var onlar gidicek diye kararsız kaldım ozellıkle baldursgate 3 150 gb off
pc ye bir kere bir şey bulaştı mı en temizi formattır.

Son düzenleme:
Geri