Bütçe ne kadar evet yer açılıyor bende redragon usas var 1.5 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ve aşırı mod var en önemlisi profilleri düzenlediğin zaman kontrol edebiliyosunArkadaslar numpadsiz klavye kullanmayi onerirmisiniz?
Birde mouse icin bayagi alan aciliyormu?
Kanka butce 300tl falanBütçe ne kadar evet yer açılıyor bende redragon usas var 1.5 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ve aşırı mod var en önemlisi profilleri düzenlediğin zaman kontrol edebiliyosun
Kusura bakma en son 2 hafta önce 330tl falandı anladım o zaman gamepower warlock bak yada bangood dan fln al tr de çok ucuza tkl yokKanka butce 300tl falan
330 350 lere falan cikabilir ama ben red switch ariyorum senin klavyende red switch modeli varmj?Kusura bakma en son 2 hafta önce 330tl falandı anladım o zaman gamepower warlock bak yada bangood dan fln al tr de çok ucuza tkl yok
Kanka fiyatı 400 tl olmuş şuan ve red switch yok herhalde330 350 lere falan cikabilir ama ben red switch ariyorum senin klavyende red switch modeli varmj?
Bende brown switch royal kludge g87 var çinden söylemiştim 300tl falandı.Rgbleri çok güzel fakat brown switch çok sesli bana göre yeni klavye bakıyorumo yüzden membran ama kullandığım klavye fena değil.Bluetooth ve wifi ile de bağlanıyor.Fakat yazılımı çince falan bayağı kötüKanka butce 300tl falan
Tamam aga sagol son bir sorum var, blue switchi gece yarisi yan odadan birisi duyabilirmi?Kanka fiyatı 400 TL olmuş şuan ve red switch yok herhalde
Evet duyuluyor ama odanın yakınlığına bağlı benimki gidiyo ama azTamam aga sagol son bir sorum var, blue switchi gece yarisi yan odadan birisi duyabilirmi?
Ben gamepower warlock compact red switch almayi dusunuyordum fakay cogu yerde stok yok suanda hatta cogu yerde dedigim hic biryerde yon ben bulamadimBende brown switch royal kludge g87 var çinden söylemiştim 300tl falandı.Rgbleri çok güzel fakat brown switch çok sesli bana göre yeni klavye bakıyorumo yüzden membran ama kullandığım klavye fena değil.Bluetooth ve wifi ile de bağlanıyor.Fakat yazılımı çince falan bayağı kötü
Tamam aga sagolEvet duyuluyor ama odanın yakınlığına bağlı benimki gidiyo ama az
Duyar bro red switch al bence.Brownı bile duyuyolar bizimkilr ondan membran geçicemTamam aga sagol son bir sorum var, blue switchi gece yarisi yan odadan birisi duyabilirmi?