spor performansımın düşmesi

Prickaid

80+
Reaksiyon skoru
1
merhabalar okuldan gelince bile aşırı derecede uykum oluyor üstüne böyle spora gittiğim için performansım düşüyor gittikçe tekrar sayısını azaltmak zorunda kalıyorum bunu ne yaparak çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim yaşım 16

Aynisi. Erken uyumaya calis okulda da uyumaya calis.

Erken yat. Çok uyu. Sağlam beslen.

peki idmandan 10-15 dk önce falan filtre kahve içsem etkisi olur mu yani idman bitene kadar üstümdeki yorgunluğu alsa yeter

merhabalar okuldan gelince bile aşırı derecede uykum oluyor üstüne böyle spora gittiğim için performansım düşüyor gittikçe tekrar sayısını azaltmak zorunda kalıyorum bunu ne yaparak çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim yaşım 16
Uyku ve beslenme onemli protein ve karbonhidrata onem ver

Kahve içmek kadar saçma bir şey yok vardiyalı işçi değilsen kuru kuru ye gitsin erteleme düğmesinden başka bir şey değil içtin iyi hoş sonra ders çalışıcam diyeceksin bir anda uyku bastıracak bu sefer daha şiddetli olacak içme direkt ye çay kaşığından fazla olmasın

Kahve içmek kadar saçma bir şey yok vardiyalı işçi değilsen kuru kuru ye gitsin erteleme düğmesinden başka bir şey değil içtin iyi hoş sonra ders çalışıcam diyeceksin bir anda uyku bastıracak bu sefer daha şiddetli olacak içme direkt ye çay kaşığından fazla olmasın
Oyle bisey yok yanlis bilgi verme

15 senedir vücut çalışan bir spor hocası vardı. Spordan önce kahve tüketir. Sebebi ise kan dolaşımınının hızlanması. Şekersiz kahve. Türk kahvesi mi yoksa filtre mi onu tam hatırlayamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,423
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri