merhabalar okuldan gelince bile aşırı derecede uykum oluyor üstüne böyle spora gittiğim için performansım düşüyor gittikçe tekrar sayısını azaltmak zorunda kalıyorum bunu ne yaparak çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim yaşım 16
10 gibi yatmerhabalar okuldan gelince bile aşırı derecede uykum oluyor üstüne böyle spora gittiğim için performansım düşüyor gittikçe tekrar sayısını azaltmak zorunda kalıyorum bunu ne yaparak çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim yaşım 16
Ufakta olsa olur kardeşim fakat vitamin eksikliği gibi bir probleminde olabilir bir doktora görünebilirsinpeki idmandan 10-15 dk önce falan filtre kahve içsem etkisi olur mu yani idman bitene kadar üstümdeki yorgunluğu alsa yeter
kahveyi suyla karıştırmadan dik kafana daha yararlı olurpeki idmandan 10-15 dk önce falan filtre kahve içsem etkisi olur mu yani idman bitene kadar üstümdeki yorgunluğu alsa yeter
Uyku ve beslenme onemli protein ve karbonhidrata onem vermerhabalar okuldan gelince bile aşırı derecede uykum oluyor üstüne böyle spora gittiğim için performansım düşüyor gittikçe tekrar sayısını azaltmak zorunda kalıyorum bunu ne yaparak çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim yaşım 16
Oyle bisey yok yanlis bilgi vermeKahve içmek kadar saçma bir şey yok vardiyalı işçi değilsen kuru kuru ye gitsin erteleme düğmesinden başka bir şey değil içtin iyi hoş sonra ders çalışıcam diyeceksin bir anda uyku bastıracak bu sefer daha şiddetli olacak içme direkt ye çay kaşığından fazla olmasın
kafein kısa süre hormon salımını arttırarak uykunu açarOyle bisey yok yanlis bilgi verme
8 saat boyunca uyku kacirirkafein kısa süre hormon salımını arttırarak uykunu açar