Yardım Glorious model o wireless takılma sorunu

TheCaxhZ

80+
Reaksiyon skoru
57
Mouse elime daha yeni ulaştı fakat takılmalar mevcut hafiflikten dolayı alışamadığım için oluyordur diye düşündüm fakat oyun dışında da takılmalar devam etmeye başladı sensörü sıkıntılı olabilir mi acaba ?

usb portlarını değiştir mouse kablosuz olduğu için kasa dan uzak tutulmaması gerkiyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse elime daha yeni ulaştı fakat takılmalar mevcut hafiflikten dolayı alışamadığım için oluyordur diye düşündüm fakat oyun dışında da takılmalar devam etmeye başladı sensörü sıkıntılı olabilir mi acaba ?
mouse kasaya yakın olsun

usb 3.0 yerine 2.0 bir porta takmayı dene. usb çoklayıcıya takıyorsan diretk olarak kasaya bağlamayı dene.

usb 3.0 yerine 2.0 bir porta takmayı dene. usb çoklayıcıya takıyorsan diretk olarak kasaya bağlamayı dene.
direk kasaya bağlıyorum

usb portlarını değiştir mouse kablosuz olduğu için kasa dan uzak tutulmaması gerkiyor diye biliyorum

mouse kasaya yakın olsun
kasa mouse un altında direk

direk kasaya bağlıyorum

kasa mouse un altında direk
usb 2.0 a mı bağlı?

sorun devam ederse garantiye verin ya da değişim talep edin. arkadaşın dediği gibi yazılımını indirin belki güncelleştirme vardr.

usb 2.0 a mı bağlı?

sorun devam ederse garantiye verin ya da değişim talep edin. arkadaşın dediği gibi yazılımını indirin belki güncelleştirme vardr.
öndeki portlara taktım ama şimdi arkaya taktım şuanlık olmuyor 1-2 gün denicem olmazsa geri yollicam değişim için

beklemeyin bence hocam
şuan takılma sorunu oluşmadı deniyorum eğer bgn takılmazsa daha kullanıcam

Anakarttaki portlarda sorunsuz çalışabilir belki de sorun kasanın usb bağlantısındadır hocam
anakarta taktım şuan takılma olmuyor cs de deniyorum valoranttada olmazsa değişim yapmicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,755
Üyeler
186,788
Son üye
Sokak Savaşçıcı
Geri