Mouse elime daha yeni ulaştı fakat takılmalar mevcut hafiflikten dolayı alışamadığım için oluyordur diye düşündüm fakat oyun dışında da takılmalar devam etmeye başladı sensörü sıkıntılı olabilir mi acaba ?
mouse kasaya yakın olsunMouse elime daha yeni ulaştı fakat takılmalar mevcut hafiflikten dolayı alışamadığım için oluyordur diye düşündüm fakat oyun dışında da takılmalar devam etmeye başladı sensörü sıkıntılı olabilir mi acaba ?
Glorius Software i indirMouse elime daha yeni ulaştı fakat takılmalar mevcut hafiflikten dolayı alışamadığım için oluyordur diye düşündüm fakat oyun dışında da takılmalar devam etmeye başladı sensörü sıkıntılı olabilir mi acaba ?
direk kasaya bağlıyorumusb 3.0 yerine 2.0 bir porta takmayı dene. usb çoklayıcıya takıyorsan diretk olarak kasaya bağlamayı dene.
kasa mouse un altında direkusb portlarını değiştir mouse kablosuz olduğu için kasa dan uzak tutulmaması gerkiyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse kasaya yakın olsun
usb 2.0 a mı bağlı?direk kasaya bağlıyorum
kasa mouse un altında direk
öndeki portlara taktım ama şimdi arkaya taktım şuanlık olmuyor 1-2 gün denicem olmazsa geri yollicam değişim içinusb 2.0 a mı bağlı?
sorun devam ederse garantiye verin ya da değişim talep edin. arkadaşın dediği gibi yazılımını indirin belki güncelleştirme vardr.
beklemeyin bence hocamöndeki portlara taktım ama şimdi arkaya taktım şuanlık olmuyor 1-2 gün denicem olmazsa geri yollicam değişim için
Anakarttaki portlarda sorunsuz çalışabilir belki de sorun kasanın usb bağlantısındadır hocamöndeki portlara taktım ama şimdi arkaya taktım şuanlık olmuyor 1-2 gün denicem olmazsa geri yollicam değişim için
şuan takılma sorunu oluşmadı deniyorum eğer bgn takılmazsa daha kullanıcambeklemeyin bence hocam
anakarta taktım şuan takılma olmuyor cs de deniyorum valoranttada olmazsa değişim yapmicamAnakarttaki portlarda sorunsuz çalışabilir belki de sorun kasanın usb bağlantısındadır hocam