- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır kasanın üstünde 3 adet usb var onlara takıyorum kulaklık usb değil Jacka takıyorum onuAnakart a mı takıyorsun USB leri
Hayır kasanın üstünde 3 adet usb var onlara takıyorum kulaklık usb değil Jacka takıyorum onuAnakart a mı takıyorsun USB leri
Kasa paneli kötü olabilir veya arızalı olabilir anakarta takıp deneHayır kasanın üstünde 3 adet usb var onlara takıyorum kulaklık usb değil Jacka takıyorum onu
Hocam hiçbiri olmadı klavyenin takılı olduğu giriş sağlam onda denedim yine olmadı yani sanırım sorun kasada da değilKasa paneli kötü olabilir veya arızalı olabilir anakarta takıp dene
Öyle galiba iade edebilirsinizHocam hiçbiri olmadı klavyenin takılı olduğu giriş sağlam onda denedim yine olmadı yani sanırım sorun kasada da değil
Peki neden eski mousem de çalışmadı bir fikriniz var mı düne kadar çalışıyorduÖyle galiba iade edebilirsiniz
Ben girişten şüphelendim açıkçası USB ve kasa arasındaki mesafeden veya mousepad den olabilirmiPeki neden eski mousem de çalışmadı bir fikriniz var mı düne kadar çalışıyordu
Mouse pad de şu dikkatimi çekti zaten 90x40 mouse pad nadiren kullandığım taraflarında (kasaya daha uzak) mouse da daha fazla takıldı, klasik her zaman kullandığım yerde bir miktar vardı fakat iyice yakinlastirdigim zaman takılma çok nadir oluyorduBen girişten şüphelendim açıkçası USB ve kasa arasındaki mesafeden veya mousepad den olabilirmi
Aynı problem bende de vardı mousepad e daha yakın bir porta takınca çözülmüştüMouse pad de şu dikkatimi çekti zaten 90x40 mouse pad nadiren kullandığım taraflarında (kasaya daha uzak) mouse da daha fazla takıldı, klasik her zaman kullandığım yerde bir miktar vardı fakat iyice yakinlastirdigim zaman takılma çok nadir oluyordu
Hocam benim kasa solda ben sağ el kullanıyorum mecburen bir miktar mesafe oluyor fakat yinede en yakına takmaya çalışıyorum durum bu şekildeAynı problem bende de vardı mousepad e daha yakın bir porta takınca çözülmüştü
Kasanın yakınında bir dene istersen benim aklıma başka bir şey gelmiyorHocam benim kasa solda ben sağ el kullanıyorum mecburen bir miktar mesafe oluyor fakat yinede en yakına takmaya çalışıyorum durum bu şekilde