Çözüldü✓ Bu PS 4 Kol Alınır mı?

alınmaz orjinal değil, sıfır mı evet sıfır, taklit ürün çin malı

orjinali var mıdır acaba hiç bulamadım piyasada yok gibi yani ama yine de sadece fifa falan bir de hikayeli oyun oynarken uzanıp oynamak için çok kullanmayacağım tüm fonksiyonlar çalışsın yeter

Orjinal olanlar 1500₺ bandında şuanda. Ps4 alırken bana yanında ekstra olarak replika vermişlerdi. 3 yıl kadar sorunsuz kullanmıştım. İyi bir replika bulabilirseniz neden alınmasın.

Sony Ps4 Dualshock Kablosuz Kumanda
Siyah V2 (Sony Eurasia)
Konsol konusuna çok hakim değilim ama ps 5 falan çıktığı için dedim belki artık eski kalıyordur diye düşürmüşler sandım ama orjinal ps 4 kol almak yerine xbox controller alırım daha iyi, bildiğiniz iyi bir replika ürün var mıdır veya attığım ürün iyi midir çünkü eski kol bozuldu fifa gibi oyunları oynayamıyorum hemen sipariş vermek istiyorum.

orjinali var mıdır acaba hiç bulamadım piyasada yok gibi yani ama yine de sadece fifa falan bir de hikayeli oyun oynarken uzanıp oynamak için çok kullanmayacağım tüm fonksiyonlar çalışsın yeter
şuanda trendyolda da 1800₺ olup eurasia garantili olan orjinaller var
pc için alcaksan replika xbox one kolları var 3'te biri fiyatına ben kullanıyorum bir yıldır fena değil

şuanda trendyolda da 1800₺ olup eurasia garantili olan orjinaller var
pc için alcaksan replika xbox one kolları var 3'te biri fiyatına ben kullanıyorum bir yıldır fena değil
Anladım replike daha uygun dediğim gibi illa orjinale gerek yok zaten öyle çok gamepad gerektirecek oyun oynamıyorum kullandığınız xbox one kolunun linki var mı bütçem 400 500 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım replike daha uygun dediğim gibi illa orjinale gerek yok zaten öyle çok gamepad gerektirecek oyun oynamıyorum kullandığınız xbox one kolunun linki var mı bütçem 400 500 arası
PS 4 ün replikası daha iyi sanırsam xbox controllerin çok replikasını bulamadım bulsamda çok yorumu, incelemesi yoktu dandikti yani biraz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PS 4 ün replikası daha iyi sanırsam xbox controllerin çok replikasını bulamadım bulsamda çok yorumu, incelemesi yoktu dandikti yani biraz
1000 yorumlu trendyol botlarına güveniyosan sen bilirsin o ürünlerde yıldız artan şekilde sırala bence çok kısa zamanda bozuluyor ps4 replikaları

n11 mobilden tık hızında kuponla uyguna alabilirsin kablosuz versiyonu da var bunun

1000 yorumlu trendyol botlarına güveniyosan sen bilirsin o ürünlerde yıldız artan şekilde sırala bence çok kısa zamanda bozuluyor ps4 replikaları

n11 mobilden tık hızında kuponla uyguna alabilirsin kablosuz versiyonu da var bunun

İlk linki çok beğendim aslında daha önceden de baya bu kollarla deneyimim de oldu bunu almayı düşünüyorum teşekkür ederim. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,864
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri