Yardım Kredi Kartı Limitini Nakite Çevirmek

mehmetaga

80+
Reaksiyon skoru
91
arkadaşlar kredi kartımın 30 bin TL limiti var.
sonradan taksitlendirme seçeneği olan 8 bin liralık kartım da var (sonradan 5 taksit)

bu bakiyeleri nasıl nakite çevirebilirim?

kuyumcuya sordum kartla altın satmıyoruz dedi

Kredi kartından nakit avans çekebilirsin

sonradan taksitlendirme seçeneği olan 8 bin liralık kartım da var (sonradan 5 taksit)

eğer kredi kartınla internetten bir şey satın alabiliyorsan yaparsın.Papara card uygulamasında kartına para yükle seçeneğinden aynı internetten alışveriş yapar gibi kart bilgilerini girerek bakiye yüklüyorsun.Oraya yüklediğin parayıda akbankdan nakite çekebilirsin.

Kredi kartından nakit avans çekebilirsin
nakit avansı düşük kalıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer kredi kartınla internetten bir şey satın alabiliyorsan yaparsın.Papara card uygulamasında kartına para yükle seçeneğinden aynı internetten alışveriş yapar gibi kart bilgilerini girerek bakiye yüklüyorsun.Oraya yüklediğin parayıda akbankdan nakite çekebilirsin.
sanırım taksit seçeneği çıkmaz ama tek çekim istediğim bakiyeyi yapabilirim kardeşimin hesabından denerim yarın teşekkür ederim

Kartla altın satmamak nedir la ? Başka kuyumcuya git çek karttan sana güvenmediği için falan olabilir çünkü aldım daha önce yada internette çeyrek gram altın satanlar var onlardan alabilirsin.

Kartla altın satmamak nedir la ? Başka kuyumcuya git çek karttan sana güvenmediği için falan olabilir çünkü aldım daha önce yada internette çeyrek gram altın satanlar var onlardan alabilirsin.
sanırım yasak bir durum. emin değilim yarına birkaç yeri arayıp sorayım

Başkan 1 sene önce ben aldım bizzat ordan biliyorum ama dediğim gibi internette de çeyrek gram altın satılıyor
şimdi tekrar araştırdım evet kendisi çakallık yapmış.
“bazı kuyumcular kartla satılmaz dese de yasal engeli yok satılabilir” diyor yarına bakayım

Kart ile kuyumcudan altın alıp satabilirsin fakat kesintisi biraz fazla olabilir.

genellikle kendi hesaplarına ibandan attırıyorlar sanırım kesintisi fazla veya başka nedeni var kısmen doğrudur

Hocam gidip başka kuyumcuya sorun yıllardır bu şekilde nakite çeviriyorum. Kart ile taksitli altın alıp daha sonra bozduruyorum. Bir miktar kaybınız oluyor ama en mantıklı bu şekilde nakite çevriliyor.

paparaya yatırım ile 10 kda yaklaşık 200 tl kaybınız oluyor sonradan 6 takside kadar bölebiliyosunuz

Hocam gidip başka kuyumcuya sorun yıllardır bu şekilde nakite çeviriyorum. Kart ile taksitli altın alıp daha sonra bozduruyorum. Bir miktar kaybınız oluyor ama en mantıklı bu şekilde nakite çevriliyor.
ne kadar kesiliyor ortalama?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri