ragnarok4242
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
bende pelicandan almıştım. konuyu görünce iptal ettim 3 gündur onay bekliyor
Son düzenleme:

Herkesin iadesi de yapılırsa geç olsun güç olmasın diyelim artıkGÜNCELLEME;
Başta @Abdullah Hacıgül abi olmak üzere sizlerin de desteği sayesinde mağaza kapatıldı. Yani 252 tane satışta ürünü vardı, N11 hepsini kaldırdı. Mobilde görseldeki gibi gözüküyor. Masaüstünde direk mağaza hiç gözükmüyorAlıntıyı görüntüle
Benim hala 1 taneyi yapmadı mağaza, bilerek süründürüyorlarHerkesin iadesi de yapılırsa geç olsun güç olmasın diyelim artık![]()
N11 araya girip halleder diye düşünüyorum.Benim hala 1 taneyi yapmadı mağaza, bilerek süründürüyorlaro da bir şekilde gelir artık.
Sabah aradım, mağaza teslim almadan onaylayamayız dediler. MNG'de hala götüremedi. Diğer 3'ü firmaya ulaşmadan onaylandı, bu uzayacak gibi.N11 araya girip halleder diye düşünüyorum.
güncellemeyi konunun altına editler misin? bir de SS'i kısaltırsan az yer kaplarGÜNCELLEME;
Başta @Abdullah Hacıgül abi olmak üzere sizlerin de desteği sayesinde mağaza kapatıldı. Yani 252 tane satışta ürünü vardı, N11 hepsini kaldırdı. Mobilde görseldeki gibi gözüküyor. Masaüstünde direk mağaza hiç gözükmüyor
Ana mağaza İzoly olduğu gibi duruyor ancak sahte gönderdikleri Vengeance LPX ve HyperX Fury RAM'leri Satıştan çekmişler. Bir nebze o tarafa da engel olunmuş oldu.
Alıntıyı görüntüle
umarım iadeleri kabul ederler uğraştırmazlar yaGÜNCELLEME;
Başta @Abdullah Hacıgül abi olmak üzere sizlerin de desteği sayesinde mağaza kapatıldı. Yani 252 tane satışta ürünü vardı, N11 hepsini kaldırdı. Mobilde görseldeki gibi gözüküyor. Masaüstünde direk mağaza hiç gözükmüyor
Ana mağaza İzoly olduğu gibi duruyor ancak sahte gönderdikleri Vengeance LPX ve HyperX Fury RAM'leri Satıştan çekmişler. Bir nebze o tarafa da engel olunmuş oldu.
Alıntıyı görüntüle
Aynen öyle ya n11 yetkili servisinin aramasını bekliyorumHerkesin iadesi de yapılırsa geç olsun güç olmasın diyelim artık![]()
ben üç ay sonra gönderdim kabul ettiler trendyol üzerinden almıştım. dün kargoladım bu gün iadem onaylandı.umarım iadeleri kabul ederler uğraştırmazlar ya