Elden Ring ve Sekiro Alınır mı?

maury

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
Daha önce hiç souls oynamadım. Sizce bu oyunları alıp oynayabilir miyim? alınır mı sizce?

Valla Hiç Aram Olmadigi İçin Denemedim Souls Oyunlarını Ama Sekiro Farklı Gibi O Zorluğu Felab Herhalde O Oynananilir belki saf aksiyon ise rp felab sarmaz bence

Son düzenleme:
alınır çok saat gömdüm ikisine de sekironun roleplay öğesi pek bulunmuyor maalesef ona göre birini tercih edebilirsin.

Elden Ring'e çok ısınamadım, 5 saat falan oynayıp bıraktım. Yavaş bir mekaniği vardı.
Sekiro bak alınır, çok sarmıştı. Hızlı ve reflex oyunu sana kalmış

alınır çok saat gömdüm ikisine de sekironun roleplay öğesi pek bulunmuyor maalesef ona göre birini tercih edebilirsin.
Elden Ring'e çok ısınamadım, 5 saat falan oynayıp bıraktım. Yavaş bir mekaniği vardı.
Sekiro bak alınır, çok sarmıştı. Hızlı ve reflex oyunu sana kalmış
Al işte 2 zıt yorum :)
Normal rpg olsa sormam da souls olunca bi duruyor insan. Ama alma eğilimim var şu an. İstiyorum. :)

alınır hocam zor diye almamazlık yapmayın şaheserler

Al işte 2 zıt yorum :)
Normal rpg olsa sormam da souls olunca bi duruyor insan. Ama alma eğilimim var şu an. İstiyorum. :)
Rpg oynamak istiyorsan Elden ring alacaksın yok macera takılayım iki üç karakter geliştireyim diyorsan sekiro alacaksın sekironun oynama süresi daha kısa tabi, elden ring yine oynatıyor kendini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,686
Üyeler
189,311
Son üye
hamsitava2026
Geri