C dili ile neler yapılabilir

udemyde zamanında bi html kursu almıştım sanırım onu öğrenmek şartmış web için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

html front olarak mı geçiyor hocam yoksa java veya farklı bir şey mi
eskiden bir dili öğrenip her şeyi onunla yapmaya çalışırlarmış fakat günümzde kompleks şeyler için spesifik diller var.yani web devoloper olmak istiyorsan html şart,sonra biraz css ve js.belki php de lazım olur falan.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
eskiden bir dili öğrenip her şeyi onunla yapmaya çalışırlarmış fakat günümzde kompleks şeyler için spesifik diller var.yani web devoloper olmak istiyorsan html şart,sonra biraz css ve js.belki php de lazım olur falan.
html ile başlayayım ozmana ben hocam

• Beğen

evet front

• Beğen

sitenin iskeletini oluşturur diyebiliriz html yanında css öğrenmen gerekir. css web sitnin telfonda küçük, bilgisayarda büyük görünmesini sağlar. sayfanın küçülüp büyümesi, menülerin şekilli görünmesi yazıların telefondan küçük bilgisayardan büyük görünmesini sağlar.
html programlama dili olarak geçmiyor, standart metin işleme dili olarak geçiyor.
web sitesi için kesinlikle html ve css öğrenmen gerekiyor. html ile sadece sayfadan sayfaya gidersin bir şey yapamazsın pek.
front end olarak geçmiyor günümüzde html. front end için javascript veya c# .net core mvc bilmen gerekiyor.
giriş yapma yorum yapma, kullanıcıdan veri alıp verme işini html ile yapamazsın. c# web, php, javascript web, django falan gerekir.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,657
Üyeler
187,716
Son üye
Nocturnal
Geri