HmzaY
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,423
Her şey Esp32 nin 80Mhz tasarruflu işlemcisi ile hızlı çalışacak bir web server oluşturmak için...html öneririm hocam
<html>merhaba</html>
Her şey Esp32 nin 80Mhz tasarruflu işlemcisi ile hızlı çalışacak bir web server oluşturmak için...html öneririm hocam
<html>merhaba</html>
udemyde zamanında bi html kursu almıştım sanırım onu öğrenmek şartmış web içinhtml öneririm hocam
<html>merhaba</html>
html front olarak mı geçiyor hocam yoksa java veya farklı bir şey miTam donanımlı bir web sitesi için en başta Front end öğrenmen lazım
eskiden bir dili öğrenip her şeyi onunla yapmaya çalışırlarmış fakat günümzde kompleks şeyler için spesifik diller var.yani web devoloper olmak istiyorsan html şart,sonra biraz css ve js.belki php de lazım olur falan.udemyde zamanında bi html kursu almıştım sanırım onu öğrenmek şartmış web için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
html front olarak mı geçiyor hocam yoksa java veya farklı bir şey mi
html ile başlayayım ozmana ben hocameskiden bir dili öğrenip her şeyi onunla yapmaya çalışırlarmış fakat günümzde kompleks şeyler için spesifik diller var.yani web devoloper olmak istiyorsan html şart,sonra biraz css ve js.belki php de lazım olur falan.
html başlangıç için uygundur hocam.html ile başlayayım ozmana ben hocam
evet frontudemyde zamanında bi html kursu almıştım sanırım onu öğrenmek şartmış web için
sitenin iskeletini oluşturur diyebiliriz html yanında css öğrenmen gerekir. css web sitnin telfonda küçük, bilgisayarda büyük görünmesini sağlar. sayfanın küçülüp büyümesi, menülerin şekilli görünmesi yazıların telefondan küçük bilgisayardan büyük görünmesini sağlar.udemyde zamanında bi html kursu almıştım sanırım onu öğrenmek şartmış web için
Donanım alanında çok sık kullanılır. Şirketler de bu alanda C tecrübesi mutlaka ister.soru başlıktadır. profesyonel alandan bahsediyorum bu arada