KZ ZSN PRO X Kulak içi kulaklık bilgisayar için alınır mı?

flaxyb

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
700
Arkadaşlar merhabalar, bilgisayar için KZ ZSN Pro X alınır mı? Şuanda Hyper X Cloud Alpha kullanıyorum, FPS oyunlarında aynı performansı alabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teknik olarak evet ama günümüzde bu model o paraya alabileceğiniz en iyi seçenek değil artık.
7hz zero, Tangzu waner ve Truthear hola önerebileceğim bütçe seçenekleri.

Teknik olarak evet ama günümüzde bu model o paraya alabileceğiniz en iyi seçenek değil artık.
7hz zero, Tangzu waner ve Truthear hola önerebileceğim bütçe seçenekleri.
Hocam onları da Türkiye'ye getirtmek sıkıntı diye duymuştum. Alabileceğim güvenilir bir site var mı bildiğiniz?

Aliexpress biraz sıkıntılı olabiliyor.
Hifigo, Linsoul audio, Shenzenaudio, keephifi gibi platformlardan alabilirsiniz.

FPS oyunlarında Cloud Alpha kadar verim alamazsın diyorlar, önerdiğin kulaklıklarla aynı performansı alabilir miyim hocam ayak seslerini anlamakta vs.?

Aliexpress biraz sıkıntılı olabiliyor.
Hifigo, Linsoul audio, Shenzenaudio, keephifi gibi platformlardan alabilirsiniz.

Truthear x Crinacle ZERO almayı düşünüyorum. Shenzenaudio sitesinde ücretsiz kargo sanırım ama kargoya güvenemiyorum. Amazondan almayı düşünüyorum orada vergiler faln dahil 1450₺. Shenzenaudio sitesinde 42.50$ kargo bedava gözüküyor. Amazondan almayıp Shenzenaudio sitesinden alırsam kargoya güvenebilir miyim ve vergiler dahil ne kadar tutar, sizce nereden almalıyım?​

Ben daha önce oradan aldım.
Verdiğim siteler güvenilirdir, vergi konusunda eğer ptt kargo ile gelirse 80-180 tl arası vergi gelebilir. Belli olmuyor ama çok aşırı olmaz.
Eğer özel bir kargo firması tarafından teslim edilirse gelmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS oyunlarında Cloud Alpha kadar verim alamazsın diyorlar, önerdiğin kulaklıklarla aynı performansı alabilir miyim hocam ayak seslerini anlamakta vs.?
Kusura bakmayın geç gördüm.
Kulak üstü modellere göre farklı bir deneyim sunuyor bu modeller ama windows uzamsal ses ile 5.1 desteği alırsın.
Detay konusunda bu modeller cloud alpha'nın etrafında fır döner adeta.

Ben daha önce oradan aldım.
Verdiğim siteler güvenilirdir, vergi konusunda eğer ptt kargo ile gelirse 80-180 TL arası vergi gelebilir. Belli olmuyor ama çok aşırı olmaz.
Eğer özel bir kargo firması tarafından teslim edilirse gelmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura bakmayın geç gördüm.
Kulak üstü modellere göre farklı bir deneyim sunuyor bu modeller ama windows uzamsal ses ile 5.1 desteği alırsın.
Detay konusunda bu modeller cloud alpha'nın etrafında fır döner adeta.
Türkiye'ye geldiği zaman hangi kargo firmasında, kargo takibi oluyor mu

Türkiye'ye geldiği zaman hangi kargo firmasında, kargo takibi oluyor mu
Kargoyu parcelsapp, 17track gibi sitelerden takip edebilirsiniz.
Ptt kargo gümrükten geçtikten sonra takip bilgisini veriyor. Diğer kargo firmaları da hızlı bir şekilde bazen takip bilgisine bile gerek kalmadan adrese ya da en yakın şubeye getiriyor. Mesaj vs ile bildirim veriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,500
Üyeler
174,383
Son üye
cahoo
Geri