Öneri 250.000 tl araba önerisi

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Bütçe
250000
merhaba 250k bütçe içinde hangi arabalari önerirsiniz yaşadığım yerde fazla tarla vb. var suv olursa güzel olur yüksek araçlar daha çok hoşuma gidiyor.

suv iyi bişey bulamayabilirsin o fiyatlara ama temiz 2004-2005 ford focus bakabilirsin

bütçeye göre ,Hyundai GETZ bulunabilir gibi bakabilrsin

merhaba 250k bütçe içinde hangi arabalari önerirsiniz yaşadığım yerde fazla tarla vb. var suv olursa güzel olur yüksek araçlar daha çok hoşuma gidiyor.
tarlada gidilecekse dağ keçisini alın
headline.jpg

yeni 2005 focus sattım

nasildir 2005 focus
Dolu paket mk2 focus alırsan (ghia) başlıca güzel dolu bir araç . Yalıtım kısmı eksik
Yola oturuşu yürürü iyidir. 1.6 tdci alırsan peugeot ortak motor . Eksantrik harici bir kroniği yok o da yüksek km araçlarda ses düzensiz çalışma yapar
Benzinli alırsan (1.6) çok performanslı değil ama gene iyi gidiyor. Yani ayarında bir performansı var
Dolu araçlarda donanım konusunda sıkıntı çekmezsin. Bagajı ortalama bir büyüklükte. Yakıt olarakta 6.5 7 litre geziyor (dizeli)
1 hafta 1.6 tdci trend pakete bindik. Yalıtım çok kötü.
Sağ koltukta otursan bile aracın görüş alanı çok iyi. Kullanım açısından çok rahat ve kolay . Her yerine hakimsin aracın. Malzeme kalitesi olarakta ortalama bir malzeme var sert plastik.
Piyasasında olan megane 2 araçlara göre temizini bulursan alınır

Dolu paket mk2 focus alırsan (ghia) başlıca güzel dolu bir araç . Yalıtım kısmı eksik
Yola oturuşu yürürü iyidir. 1.6 tdci alırsan peugeot ortak motor . Eksantrik harici bir kroniği yok o da yüksek km araçlarda ses düzensiz çalışma yapar
Benzinli alırsan (1.6) çok performanslı değil ama gene iyi gidiyor. Yani ayarında bir performansı var
Dolu araçlarda donanım konusunda sıkıntı çekmezsin. Bagajı ortalama bir büyüklükte. Yakıt olarakta 6.5 7 litre geziyor (dizeli)
1 hafta 1.6 tdci trend pakete bindik. Yalıtım çok kötü.
Sağ koltukta otursan bile aracın görüş alanı çok iyi. Kullanım açısından çok rahat ve kolay . Her yerine hakimsin aracın. Malzeme kalitesi olarakta ortalama bir malzeme var sert plastik.
Piyasasında olan megane 2 araçlara göre temizini bulursan alınır
arabalardan pek anlamam yalitim derken disaridan ses alma acisidan mi diyorsunuz? ve siz hangisini tercih ederdiniz?

arabalardan pek anlamam yalitim derken disaridan ses alma acisidan mi diyorsunuz? ve siz hangisini tercih ederdiniz?
Bütçe çıksa duster bakardım bu paraya alacağın suv tarzı araçlar daha çok masraf açacaktır sana. Alabildiğin kadar yeni bir araç almaya çalış masrafsız olması önemli
Uzun süre bineceksen yok sağı solu boyalı takılma yeter.
Yalıtım hem dış hem iç ses. Bu paraya sedan bir araç bakardım açıkcası. İşimi görsün yeter diye bakardım yani

Hyundai accent era. eğer illa suv olucak dersen tucson sorento tarzı araçlara bakmanı tavsiye ederim bu paraya seni üzmicek parçası ucuz ustası bol olan başka araç bulman zor.

Geri