Hdp Kılıçdaroğluna Destek Veri̇yor

Peki yarın birgün sen gücü eline almış bir hükümete karşı çıktın diye idam edilirsen?
Peki ya suçsuz biris idam edilirse?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suçsuz değiller ama idamları da savunulacak şeyler değil.
Onların savunulacak tek yanı yok bu da bu konu hakkında son görüşüm olsun

Bak hocam seçim Kürt oylarından geçiyor. Bu tarz flörtleşmeleri yapmak zorundalar. Siyaset pis bir iş, her türlü entrikayı içerir. Şu an muhalefet, iktidar çatısında *başa gelmesi mümkün* olup bu konuda alnı ak tek parti yoktur. Ondan dolayı ehveni şer olana bakacağız.

Bak hocam seçim Kürt oylarından geçiyor. Bu tarz flörtleşmeleri yapmak zorundalar. Siyaset pis bir iş, her türlü entrikayı içerir. Şu an muhalefet, iktidar çatısında *başa gelmesi mümkün* olup bu konuda alnı ak tek parti yoktur. Ondan dolayı ehveni şer olana bakacağız.
Ne olursa olsun knka ben kabul de etmiyorum oy da vermiyorum hayırlısı olsun artık

Beyler hdp destek verince tü kaka diyoruz ama sonuçta dağdaki gerilla oy vermiyor senin benim gibi doğuda oy kullanan teyzeler amcalar oy veriyor.

Hdp altılı masada değil yani herhangi bir hak talep edemezler etseler bile CHP'nin kabul edeceğini düşünmüyorum bu yüzden eğer iktidarı göndermek istiyorsanız şimdi tam sırası yok CHP'ye vermem falan demeyin eğer vermezseniz halinizden Memnunsunuz demektir. Bu son şansınız çünkü şeriat gelecek hüdapar öyle dedi şeriatı getireceğiz dedi bu yüzden bundan dolayı korkuyorum umarım yanılırım ama görünen o ki bu son halk oylaması demek oluyor. Bu yüzden kimse kusura bakmasın aday seçme gibi bir lüksümüz yok Hollandada değiliz.

Kardeşim cidden siz şuan pazarlık yapacak durumda mısınız ?
Boş yoğurt kovası bile olsa vereceksiniz.
Kim çıkarsa o proje zaten ama yapacak bir şey yok kadroların değişmesi lazım...

Sen chp'nin, hdp'yi oy için kullandığını biliyorsun da, hdp, chp'nin kendini oy için kullandığını bilmiyor mu yani?

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin de bunu hdp anlamamış olabilir mi?

Neyse, seçimden sonra ne tavizler verildiğini hep birlikte oturup izleriz.

Sen chp'nin, hdp'yi oy için kullandığını biliyorsun da, hdp, chp'nin kendini oy için kullandığını bilmiyor mu yani?

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin de bunu hdp anlamamış olabilir mi?

Neyse, seçimden sonra ne tavizler verildiğini hep birlikte oturup izleriz.
HDP kendisini kapatmayacak olan bir partiyle gayet tabii işbirliği yapacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,389
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri