slientghostx23
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Arkadaşlar ATI mobility radeon HD 4500 Windows 10 pro driver bulamiomda atarsanız çok sevirinirim genellikle Windows 7 olanını atiyolar Windows 10 atarsanız sevinirim
Attıkları Windows 7 sürücüsü çalışmıyor mu hocam?Arkadaşlar ATI mobility radeon HD 4500 Windows 10 pro driver bulamiomda atarsanız çok sevirinirim genellikle Windows 7 olanını atiyolar Windows 10 atarsanız sevinirim
Attıkları Windows 7 sürücüsü çalışmıyor mu hocam?
Sitesinde Windows 8 ve Windows 7 sürücüleri çıkıyor. https://www.amd.com/en/support/grap...on-hd-4000-series/ati-mobility-radeon-hd-4550 Windows 7 64-Bit'i seçip 13.9 sürücüsünü indir bakalım hocam.Hiç denemedim olmaz diye yüklemedim
HD 4500Zamanında Hd4850 için Catalyst Control Center ve driver kurmak için. Şöyle yaptım. Windows 8.1 64 bit sürümünü indiriyorsun. İnternet bağlantını kesiyorsun. Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısını siliyorsun sonra indirdiğin driver i çalıştırıyorsun . Kurulmuş oluyor sonra yeniden başlatıyorsun tamamdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ati HD serisinde başka sorunuz varsa cevaplarım ...
Sizinki Hd serisinin tam olarak hangi modeli ?
Hocam Hd4830 Hd4850 Hd4870 gibi modellerden hangisi olduğunu sormuştum . Bilmiyorsanız da önemli değil. Yukarıdaki paylaşılan linkteki driveri indirip dediğim gibi yaparsanız kurulması gerekli. Laptop mu kullanıyorsunuz.4500
HD 4500
evet laptopHocam Hd4830 Hd4850 Hd4870 gibi modellerden hangisi olduğunu sormuştum . Bilmiyorsanız da önemli değil. Yukarıdaki paylaşılan linkteki driveri indirip dediğim gibi yaparsanız kurulması gerekli. Laptop mu kullanıyorsunuz.
Yazdıklarımı yaptınız mı ?evet
evet laptop
Evet yaptım ve oldu senden çok teşekkür ederim saol tekrardanYazdıklarımı yaptınız mı ?
Sonunda driver yuklendiYazdıklarımı yaptınız mı ?
Rica ederim ne demek.Evet yaptım ve oldu senden çok teşekkür ederim saol tekrardan
Sonunda driver yuklendi