123kral14
80+ Silver
- Katılım
- 18 Aralık 2020
- Mesajlar
- 3,784
- Reaksiyon skoru
- 4,759
hala oluyor kankamGerçekten olmuyomu dersteyim bakamiyom
hala oluyor kankamGerçekten olmuyomu dersteyim bakamiyom
Anlamadım valla hazırlanıyor diyor şuan iptal de olmadıbenim 5 dakikaya geldi diğer arkadaşlara max 10 dk'da geldi sizde sıkıntı var hocam
kardeşlerimede aldıracam şimdi yarın iftarda bi ziyafet çekelim .dHala devam ediyor kardeşime aldırdım sdfsfs
AFIED BAL SUGARafiyet bal şeker olur inşallah 5 tane hesaptan aldık arkdaşlarla gecec g ündüz yemek söyleceğiz harama bayılırım
5 ayrı siparişte kullanırsın bu nasıl mantık kralarkadaşlar ama 4 tane kuponu birden kullanmaayız ki ? sonuç olarak gene 25 lira 30 lira kâr etmiş olmayacak mıyız ?
niye kullanamayalım agaarkadaşlar ama 4 tane kuponu birden kullanmaayız ki ? sonuç olarak gene 25 lira 30 lira kâr etmiş olmayacak mıyız ?
Kardeşim 45tl verip 5 tane 75 lira bakiye kodu alıyorsun ne 25 30'u.arkadaşlar ama 4 tane kuponu birden kullanmaayız ki ? sonuç olarak gene 25 lira 30 lira kâr etmiş olmayacak mıyız ?