- Reaksiyon skoru
- 8,786
QKWJWOEİEİDJDJDJDNNDhırsızlık yapmaya gerek yok, hepsiburada ve yemeksepetine mail attım açığın düzeltilip kodların iptal edilmesi için.
QKWJWOEİEİDJDJDJDNNDhırsızlık yapmaya gerek yok, hepsiburada ve yemeksepetine mail attım açığın düzeltilip kodların iptal edilmesi için.
devam ediyorGideyim kardeşime hesap açayım böyle olmayacak. Bitti mi arkadaşlar bu arada ?
Harbiden ya. Ama daha öncesinde her gün 1 kod alıyordum 50 TL'lik kodlardan 30'a düşüyordu. Hep alıyordum ama şu 75 TL'lik çok sorunlu.çarşamba günü alanlar yararlanamıyor diye biliyorum fakat ben yine alabildim, bilmiyorum çok farklı sistemler dönüyor![]()
ne hırsızlığı kardeşim indirim bu dalgamı geçiyorsunhırsızlık yapmaya gerek yok, hepsiburada ve yemeksepetine mail attım açığın düzeltilip kodların iptal edilmesi için.
selam söyle bidahaki sefere yemeksepeti banabide geçen kupon da yollasınlarhırsızlık yapmaya gerek yok, hepsiburada ve yemeksepetine mail attım açığın düzeltilip kodların iptal edilmesi için.
geçen sefer bana 30 dk da gelmişti.Kod kaç dk sonra geldi size ya 10dk dır gelmedi bana ?
İndirim değil sistemde açık var, 1 tanesi için düşmesi gereken indirim hepsinde düşüyor. Vicdanını rahatlatmaya çalışma boşuna bunun adı hırsızlık düpedüz.ne hırsızlığı kardeşim indirim bu dalgamı geçiyorsun
afiyet bal şeker olur inşallah 5 tane hesaptan aldık arkdaşlarla gecec g ündüz yemek söyleceğiz harama bayılırımİndirim değil sistemde açık var, 1 tanesi için düşmesi gereken indirim hepsinde düşüyor. Vicdanını rahatlatmaya çalışma boşuna bunun adı hırsızlık düpedüz.
enayinin malını yerler kanka yapıcak bir şey yokİndirim değil sistemde açık var, 1 tanesi için düşmesi gereken indirim hepsinde düşüyor. Vicdanını rahatlatmaya çalışma boşuna bunun adı hırsızlık düpedüz.