Gainer Önerisi / Tavsiyesi

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,356
Dostlar bana tavuk pilav cart curt demeyin. Zaten yiyorum. Ek olarak kalori almam lazım. Sporumu yapıyorum. Gainer önerin lütfen. Hardline falan iyi mi bilmiyorum. Marka da önerebilirsiniz.

Nutrade markasının gainer ürününü kullanıyorum şuan. İçerik olarak en temiz gainer clean bulk yapanlar için biçilmiş kaftan. Vitargo+yulaf unu var içinde ve 0 şeker :)

Nutrade markasının gainer ürününü kullanıyorum şuan. İçerik olarak en temiz gainer clean bulk yapanlar için biçilmiş kaftan. Vitargo+yulaf unu var içinde ve 0 şeker :)
Link atabilir misiniz bulamadım da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar bana tavuk pilav cart curt demeyin. Zaten yiyorum. Ek olarak kalori almam lazım. Sporumu yapıyorum. Gainer önerin lütfen. Hardline falan iyi mi bilmiyorum. Marka da önerebilirsiniz.
Ben 6 kiloluk ronic gainer kullandım ve ay sonunda +2-2.5kilo alabildim. Sıfır şeker ancak çileklinin kıvamı çok yoğun olduğu için içmekte zorlanıyordum

Ben 6 kiloluk ronic gainer kullandım ve ay sonunda +2-2.5kilo alabildim. Sıfır şeker ancak çileklinin kıvamı çok yoğun olduğu için içmekte zorlanıyordum
Bakıcam dostum. Yaza hafif cüsseli çıkmak istiyorum. Aylık 2 kilo çok iyi benim için.
Clean bulk değil de her ne gelirse ye bulk istiyorum 🥲Bakacağım yazdığınıza

Ronic gibi markaları hiç kullanmadım ve kullanmamda içinde ne olduğu belli değil. Yerli markalara hiç güvenmiyorum bu sektörde. Nutrade gibi ithal hammadde kullanan firmalara yönelmeni tavsiye ederim.

Stokta kalmamış ürün bu arada şimdi baktım :)

Ronic gibi markaları hiç kullanmadım ve kullanmamda içinde ne olduğu belli değil. Yerli markalara hiç güvenmiyorum bu sektörde. Nutrade gibi ithal hammadde kullanan firmalara yönelmeni tavsiye ederim.

Stokta kalmamış ürün bu arada şimdi baktım :)
Ronic aldım gitti. Göbek hayırlı olsun

hardline la 7 kilo aldım

Bigjoy Bigmass GH factors

Nutrade gaineri önerir misin reis
Site , ödeme, gainer kalitesi nasil güvenilir mi?
Suan 6kglik çilekli düşünüyorum 760a falan geliyor

Nutrade gaineri önerir misin reis
Site , ödeme, gainer kalitesi nasil güvenilir mi?
Suan 6kglik çilekli düşünüyorum 760a falan geliyor
Kesinlikle öneririm içerik olarak daha iyisi yok ve fiyatıda uygun ben şu ana kadar 18kg gainer aldım hiçbir sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,390
Üyeler
198,751
Son üye
Muhammed__Ali

Geri