Ana Konu Slash It! - Bangood Tekrardan aktif!

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,794
Kampanya tekrardan aktif kisa süreliğine!
İhtiyacınız olan ürün varsa kaçırmayın derim
benim linkim: https://banggood.onelink.me/zMT7/t0vs8wft

Slash kampanyasını tamamladığınızda sadece 0,01$ ödüyorsunuz baska odeme yapmıyorsunuz. (Vergi dahil)

Linkinizi yeteri kadar kişiye ulaştırırsanız o ürünü indirimli fiyattlan alma hakkı kazanıyorsunuz ama vergilendirme orijinal fiyat üzerinden oluyor bangood TR ise vergi çıkmayabilir

Linkinizi yeteri kadar kişiye ulaştırırsanız o ürünü indirimli fiyattlan alma hakkı kazanıyorsunuz ama vergilendirme orijinal fiyat üzerinden oluyor bangood TR ise vergi çıkmayabilir
hocam bangood için şimdi hesap oluşturdum new user gift ler var 0 tl gösteriyor onlar ne kadar doğrudur ?

çok çıkmıyor vergi belki şansına hic çıkmayabilir diye bana çıkmamıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bangood için şimdi hesap oluşturdum new user gift ler var 0 TL gösteriyor onlar ne kadar doğrudur ?
yanına bir tane ürün ekleyip alabiliyorsun onları

çok çıkmıyor vergi belki şansına hic çıkmayabilir diye bana çıkmamıştı

yanına bir tane ürün ekleyip alabiliyorsun onları
he tamamdır teşekkürler.

Olayı detaylı anlatırmısın bir ürüne sahip olmak için herkese slashlatmamız mı lazım mesela senin Linke ben slashladım bana ne faydası oldu
sen şimdi o sayfadaki bi ürünü seçip slashlatirsan yeterli sayıya ulaştığında 0,01$ ödeyerek alabiliyorsun

Nasıl çalışıyor hocam bu? Klavye var mesela blitzwolfun onu da alabiliyor muyuz bu kampanyayla
alabilirsin fakat pahalı ürünleri slash ile almak ucuzlara gore bi tik daha zor daha fazla tiklama yaptırman gerekir

Get it free! Please help me slash it!
Buda benim link

sen şimdi o sayfadaki bi ürünü seçip slashlatirsan yeterli sayıya ulaştığında 0,01$ ödeyerek alabiliyorsun

alabilirsin fakat pahalı ürünleri slash ile almak ucuzlara gore bi tik daha zor daha fazla tiklama yaptırman gerekir
hocam slashla en fazla kaç ürün bedava geliyor

Ben paylaştim aşagida 3 gorev var oyun oyna puan ver bide sipariş ver diyo siparisdemi vermek gerek 1 tane

Geri