Alıntıyı görüntülemerhabalar yeni aldığım sistemde ramler normalde 5600mhz ama 4800mhz de calisiyorlar ben nasil arttiracagim bunlari
RAM'leri A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olacak şekilde taktın dimi?Alıntıyı görüntülemerhabalar yeni aldığım sistemde ramler normalde 5600mhz ama 4800mhz de calisiyorlar ben nasil arttiracagim bunlari
EvetvevetRAM'leri A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olacak şekilde taktın dimi?
Ben takmadım zaten bilgisayarcı taktı oda 2 ve 4 dedi ama buraları anlamıyorum ben ondan sordumRAM'leri A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olacak şekilde taktın dimi?
Kasanın içinin fotoğrafını atabilme imkanı var mıdır?Evetvevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben takmadım zaten bilgisayarcı taktı oda 2 ve 4 dedi ama buraları anlamıyorum ben ondan sordum
AtayımKasanın içinin fotoğrafını atabilme imkanı var mıdır?
Atayım
Kanka biostan xmp açman lazımAlıntıyı görüntülemerhabalar yeni aldığım sistemde ramler normalde 5600mhz ama 4800mhz de calisiyorlar ben nasil arttiracagim bunlari
Adı EXPO diye geçiyor ve şuan açık konumda ama çalışmıyor.Kanka biostan xmp açman lazım
Ayarı açtıktan sonra BIOS'tan kaydedip çıktın mı?
Açmadım ki ben bişi ywpmadımAdı EXPO diye geçiyor ve şuan açık konumda ama çalışmıyor.
Ayarı açtıktan sonra BIOS'tan kaydedip çıktın mı?
Enabled yani aktif konumda görünüyor. EXPO yazanı Disabled yapıp sonra tekrardan Enabled yapıp kaydedip çıkar mısın?Açmadım ki ben bişi ywpmadım
Deneyeyim hemenEnabled yani aktif konumda görünüyor. EXPO yazanı Disabled yapıp sonra tekrardan Enabled yapıp kaydedip çıkar mısın?
Expo şuan disable gözüküyorEnabled yani aktif konumda görünüyor. EXPO yazanı Disabled yapıp sonra tekrardan Enabled yapıp kaydedip çıkar mısın?
Tekrardan Enabled yapıp kaydedip çık.Deneyeyim hemen
Expo şuan disable gözüküyor
Alıntıyı görüntüle@emmree