Sadece fikir beyan ettim neden kızıyorsun ki AppiAl ozman burda konuya gelip laf kalabalıklığı yapma.
Sadece fikir beyan ettim neden kızıyorsun ki AppiAl ozman burda konuya gelip laf kalabalıklığı yapma.
Şuan saçmalıyorsun 100 K sistemimde 400 tl nin hesabını mı yapacağım ve sadce bu değil bunun yanında WD BLACK SN850X 1TB Heatskin var ve 970 evo plus daha yazmaya gerek bile olmayacak çok ssd yatıyor kenar da ben sizin gibi son paramı yatırıp o ssd nin canını alana kadar ve parasını burnunda çıkaracak kadar düşmedim.400 TL fazlasına taş gibi 2 tb model varken bunu alsam bende agresifleşirdim böyle
+400 TL veriyon kötü ürün alıyonŞuan saçmalıyorsun 100 K sistemimde 400 TL nin hesabını mı yapacağım ve sadce bu değil bunun yanında WD BLACK SN850X 1TB Heatskin var ve 970 evo plus daha yazmaya gerek bile olmayacak çok ssd yatıyor kenar da ben sizin gibi son paramı yatırıp o ssd nin canını alana kadar ve parasını burnunda çıkaracak kadar düşmedim.
Biraz daha açık yazar mısın oruç kafası.+400 TL veriyon kötü ürün alıyonKC3000'den falan kötü bu SSD Sentetik testlerde her zaman daha hızlı hızını düşürüp daha yavaş sonuç veriyor.
KC3000 denilen ürün, sentetik testlerde 110 saniyeye kadar 6500-7000 hızlarını verebilirken, 990 Pro 50. saniyede direkt hızını düşürüyor. Bu da dosya yazma ve okuma da KC3000'ini çok daha iyi yapıyor.Biraz daha açık yazar mısın oruç kafası.
Anladım teşekküler.O dediginiz kontröl cü ile alakalı samsung dışında çoğu markanın sandiskin kontrölcüsü kullanıyor diye biliyorum.Samsung kendi kontrolcüsünü kullanıyor.KC3000 denilen ürün, sentetik testlerde 110 saniyeye kadar 6500-7000 hızlarını verebilirken, 990 Pro 50. saniyede direkt hızını düşürüyor. Bu da dosya yazma ve okuma da KC3000'ini çok daha iyi yapıyor.
990 PRO'nun oyunda biraz avantajı var o kadar. Random read konusunda iyi birde. Onun dışında KC3000 onu her türlü geçiyor ki daha bu modelin bir üst modeli var Fury Renegade o bile bundan daha ucuz
O dedikleri daha çok SLC Cache ile alakalı.Anladım teşekküler.O dediginiz kontröl cü ile alakalı samsung dışında çoğu markanın sandiskin kontrölcüsü kullanıyor diye biliyorum.Samsung kendi kontrolcüsünü kullanıyor.
Biraz bunuda denerim KC3000 yada Fury olanı alacağım zaten.Ama onlar dışında çoğu markanın ürününe ısınamadım.O dedikleri daha çok SLC Cache ile alakalı.
KC3000 ise o konuda cok iyi.
Ben KC3000 alırım/öneririm
Hocam peki KC3000 mi Fury Renegade mi? Bütçe sorun değil ikisi arasındayımO dedikleri daha çok SLC Cache ile alakalı.
KC3000 ise o konuda cok iyi.
Ben KC3000 alırım/öneririm
Fury renegade KC3000'in ust modeli.Hocam peki KC3000 mi Fury Renegade mi? Bütçe sorun değil ikisi arasındayım
Senin paylaştığın ssd yerine başka ssd önerince biz niye “son parasıyla ssd alıp ssdnin canını alan parasını burnunundan çıkaracak kadar düşmüş” olduk anlamadım? Yok 100k sistemin heatsinkli ssdn?Şuan saçmalıyorsun 100 K sistemimde 400 TL nin hesabını mı yapacağım ve sadce bu değil bunun yanında WD BLACK SN850X 1TB Heatskin var ve 970 evo plus daha yazmaya gerek bile olmayacak çok ssd yatıyor kenar da ben sizin gibi son paramı yatırıp o ssd nin canını alana kadar ve parasını burnunda çıkaracak kadar düşmedim.
100-200 fark varsa Fury daha fazlaysa kc3000 al aynılar zaten neredeyseHocam peki KC3000 mi Fury Renegade mi? Bütçe sorun değil ikisi arasındayım