06_Ozan_35
80+
- Katılım
- 23 Haziran 2020
- Mesajlar
- 131
- Reaksiyon skoru
- 45
Sapphire Nitro+ RX 5700 XT almayı düşünüyorum sizce alınır mı sorunlar hala devam ediyor mu yeni gelen driver güncellemesi ile çoğu sorunun giderildiğini okumuştum.
selam dostum.Sapphire Nitro+ RX 5700 XT almayı düşünüyorum sizce alınır mı sorunlar hala devam ediyor mu yeni gelen driver güncellemesi ile çoğu sorunun giderildiğini okumuştum.
bu sene yeni gpu suncak da dolar da artacak o zamana o yüzden en yakın zamanda almaya çalışıyorum ancak dediğin gpuların fiyatı vs. belli mi ki ya da performanslarıselam dostum.
genel anlamda amd gpu olaylarda sorun var, lakin eskisi gibi deyil.
llk ciktinda baya problemliydi 5700 seri.
driver hatasi cok ve bios günceleme gelmisti.
simdi bakarsam ve incelersem cogu problemler yok oldu.
senin dedin model güzel, yani sogutucu kaliteli.
yinede amd 5700xt gpu dereceleri cok yüksek oluyor.
ondan haric zamanin varsa biraz bekle, cünkü amd yeni gpu sunucak bu sene.
oyunlarda bagzen siyah ekran veya error geliyor ama oda 100% garanti diyemem, cünkü systemden systeme deyisiyor.
fiyat biraz yüksek olur, tahminim 799 Dollar ve 999 dollar.bu sene yeni gpu suncak da dolar da artacak o zamana o yüzden en yakın zamanda almaya çalışıyorum ancak dediğin gpuların fiyatı vs. belli mi ki ya da performansları
o fiyat aralığı biraz fazla sanırsam rx 5700 xt alıp sorun çıkmasın diye dua edeceğimfiyat biraz yüksek olur, tahminim 799 Dollar ve 999 dollar.
perfonmance tahminim rtx 2080 ti seviyesinde olur veya biraz alt kisimda olur.
anlican rtx 2080 super oc version gibi.
almakta bi kural var:
sana simdi lagzimsa simdi al dostum.
yani bekleme
ona bakarsak saniye basi yeni ürünler cikiyor.
parana yazik olmasin ve en dogrusunu yap derim.
hayirli olsun simdiden.o fiyat aralığı biraz fazla sanırsam rx 5700 xt alıp sorun çıkmasın diye dua edeceğim
tamamdır bir bakayım o zaman diğer parçalardan azcık kısmam gerekecek sanırsam ama olsun 2070 daha iyidirhayirli olsun simdiden.
imkan varsa rtx 2070 super oc bak derim.
raytracing var ve ilerde faydasini görürsün oyunlarda
driver daha stabil ve tüm oyunlar nvidia üzerine kurulu.tamamdır bir bakayım o zaman diğer parçalardan azcık kısmam gerekecek sanırsam ama olsun 2070 daha iyidir
BF5? Nvidia yazılımı daha stabil evet ancak butçe yoksa AMD tercih edilebilir. 2070 Super alacak birine 5700XT al ayni güçte demem ama 5700XT alanlara alabilirseniz 2070S daha iyidir derim. WQHL sertifikali surücüler en az sorun olanlar onlardan kurarsa sorun olmaz.driver daha stabil ve tüm oyunlar Nvidia üzerine kurulu.
raytracing var.
hangi 2070s i önerirsiniz5700XT alirsaniz Sapphire almayın. Gereksizfe O.C. yapiyor 2070S gecmek icin sonra da WattMan hataları oluyor. XFX Thicc lll Ultra alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BF5? Nvidia yazılımı daha stabil evet ancak butçe yoksa AMD tercih edilebilir. 2070 Super alacak birine 5700XT al ayni güçte demem ama 5700XT alanlara alabilirseniz 2070S daha iyidir derim. WQHL sertifikali surücüler en az sorun olanlar onlardan kurarsa sorun olmaz.
Bu olabilir. Galax olan daha iyidir ama bütçe yoksa Zotac.hangi 2070s i önerirsiniz
teşekkürlerBu olabilir. Galax olan daha iyidir ama bütçe yoksa Zotac.
![]()
Zotac Rtx2070 Super Mını 8g Zt-t20710e-10m 256bit/3xdp/hdmı/dvı/2 Fan/1770-14000mhz
Zotac Rtx2070 Super Mını 8g Zt-t20710e-10m 256bit/3xdp/hdmı/dvı/2 Fan/1770-14000mhz / 8 GB Ekran Kartlı / GDDR6 RAM Destekli / 256 bit / NVIDIA / PCI-Express 3.0 Uyumlu / GeForce RTX 2070S GPU / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
dostum bizde onu diyorduk, durumun varsa 2070 super al dedim arkadasa.5700XT alirsaniz Sapphire almayın. Gereksizfe O.C. yapiyor 2070S gecmek icin sonra da WattMan hataları oluyor. XFX Thicc lll Ultra alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BF5? Nvidia yazılımı daha stabil evet ancak butçe yoksa AMD tercih edilebilir. 2070 Super alacak birine 5700XT al ayni güçte demem ama 5700XT alanlara alabilirseniz 2070S daha iyidir derim. WQHL sertifikali surücüler en az sorun olanlar onlardan kurarsa sorun olmaz.