aynı daireye 2 fiber hat oluyormu

selim0648

80+
Reaksiyon skoru
0
aynı dairede 2 fiber internet kullanmak istiyorum önceden denemiş olanlar var ise nasıl oluyor yeni hat çekiliyormu hızı etkiliyormu ???

bildiğim kadarıyla olmuyor. çünkü fiberde apartmandaki daire sayısı kadar port açılıyor. 2. bir hat çekmek isterseniz başkasının portunu kullanmak zorundasınız demektir buna da izin vereceklerini sanmıyorum. başka çözümü var mı bilmiyorum

Aynı daireye 2 fiber abonelik oluyor. Sadece Mevcut ont cihazınız değişiyor :)
Tabii ki 2. fiber abonelik almak o kadar basit değil bölgenizdeki ekiplere bağlı bir durum diye biliyorum.
Bununla ilgili videolar mevcut youtubede. Çift fiber abonelik alan insanlar var

bildiğim kadarıyla olmuyor. çünkü fiberde apartmandaki daire sayısı kadar port açılıyor. 2. bir hat çekmek isterseniz başkasının portunu kullanmak zorundasınız demektir buna da izin vereceklerini sanmıyorum. başka çözümü var mı bilmiyorum
16 daireye 32 li fiber kutu var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Bunu yapma olasılıkları var ama çok bir beklentiye girmeyin. Çift fiber istemendeki sebep nedir?

çift çıkışlı ont cihazı mı takacaklar?
Evet 4 veya 2 portlu ont takacaklar.
Sizin fiber cihazlarınız Nokia ile uyumlu ise yani Nokia kullanılıyorsa çift hat alabilirsin onlarda mevcut 2 veya 4 port ama diğer huawei veya zte ont cihazlarında 4 veya 2 portlu ont yok haberiniz olsun. Nokia yerine diğer ontlerde de alabilirsin ama masraflı oluyor :) 200-300 TL aparat alman gerekiyor filan bölgenizdeki ekiplerin uğraşması gerekiyor.

aynı dairede 2 fiber internet kullanmak istiyorum önceden denemiş olanlar var ise nasıl oluyor yeni hat çekiliyormu hızı etkiliyormu ???
oluyo kardeşim ama aynı kişi üzerine olmaması gerekiyor eğer istanbul anadolu yakasında isen ve superonline kullanıyosan bu konuda sana yardımcı olabilirim. (superonline kadıköy bölge sorumlusu idim)

oluyo kardeşim ama aynı kişi üzerine olmaması gerekiyor eğer istanbul anadolu yakasında isen ve superonline kullanıyosan bu konuda sana yardımcı olabilirim. (superonline kadıköy bölge sorumlusu idim)
Ankara'da oturuyorum

Geri