16 daireye 32 li fiber kutu var sıkıntı olmaz diye düşünüyorumbildiğim kadarıyla olmuyor. çünkü fiberde apartmandaki daire sayısı kadar port açılıyor. 2. bir hat çekmek isterseniz başkasının portunu kullanmak zorundasınız demektir buna da izin vereceklerini sanmıyorum. başka çözümü var mı bilmiyorum
Portla alakası yok Ont cihazınız değişecek yeni kablo çekilmeyecek bilginiz olsun16 daireye 32 li fiber kutu var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
çift çıkışlı ont cihazı mı takacaklar?Portla alakası yok Ont cihazınız değişecek yeni kablo çekilmeyecek bilginiz olsun
Evet 4 veya 2 portlu ont takacaklar.çift çıkışlı ont cihazı mı takacaklar?
Ofis için böyle bir şey yapmak istiyorum internette aşırı yoğun kullanım oluyor o yüzdenBunu yapma olasılıkları var ama çok bir beklentiye girmeyin. Çift fiber istemendeki sebep nedir?
oluyo kardeşim ama aynı kişi üzerine olmaması gerekiyor eğer istanbul anadolu yakasında isen ve superonline kullanıyosan bu konuda sana yardımcı olabilirim. (superonline kadıköy bölge sorumlusu idim)aynı dairede 2 fiber internet kullanmak istiyorum önceden denemiş olanlar var ise nasıl oluyor yeni hat çekiliyormu hızı etkiliyormu ???
Ankara'da oturuyorumoluyo kardeşim ama aynı kişi üzerine olmaması gerekiyor eğer istanbul anadolu yakasında isen ve superonline kullanıyosan bu konuda sana yardımcı olabilirim. (superonline kadıköy bölge sorumlusu idim)
superonline mı kullanıyosunAnkara'da oturuyorum