bilgisarımdaki d ve e sürücülerini birleştirme

1OUR

80+
Reaksiyon skoru
2
1680105297727.png

d ve e sürücülerini tek bir sürücü haline getirebilirmiyim benim pcmde c deki olan ssd sd rooma hdd taktım ama 2 tane sürücüde gösteriyor bunu 1 tane yapabilirmiyim

Alıntıyı görüntüle
d ve e sürücülerini tek bir sürücü haline getirebilirmiyim benim pcmde c deki olan ssd sd rooma hdd taktım ama 2 tane sürücüde gösteriyor bunu 1 tane yapabilirmiyim
Disk yönetimine girip D ve E bölümlerine sağ tıklayıp birim sil yapar mısın? En son ayrılmamış alan diye siyah yazı ortaya çıkacak. Ona sağ tıklayıp yeni basit birim oluştur de hocam. Ekrana gelen her şeye evet ya da tamam de. (Disk isim değiştirme yeri gelecek. Oradan adını Yerel Disk olarak ayarlayabilirsin.)
Not: E diskinin içindeki 6 GB'lık veri silinecek.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1OUR
Disk yönetimine girip D ve E bölümlerine sağ tıklayıp birim sil yapar mısın? En son ayrılmamış alan diye siyah yazı ortaya çıkacak. Ona sağ tıklayıp yeni basit birim oluştur de hocam. Ekrana gelen her şeye evet ya da tamam de. (Disk isim değiştirme yeri gelecek. Oradan adını Yerel Disk olarak ayarlayabilirsin.)
Not: E diskinin içindeki 6 GB'lık veri silinecek.
1680109171961.png

disk yönetimi böyle ama sorun çıkmaz dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1680109286118.png

hallettim teşekkür ederim

o resimdeki yerde d ve e ye sag tikla sil yap. orda isimsiz sadece mb yazan bir yer olacak sag tikla ona yeni birim tikla surucu harfi ata kisminda d sec tamamdır

• Beğen
Reaksiyonlar: 1OUR
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,637
Üyeler
186,220
Son üye
Utku Kara
Geri