Bilgisayarim oyunlarda çöküyor

Panamoraz

80+
Reaksiyon skoru
9
Sistem özellikleri
Rtzen 5600x,rtx3080,a 520m-a pro,16 gb ram,1tb m2 ssd,750 wat power.Oyun oynarken bi süre sonra kendi kendine kapanip resetliyor.Günlük kullanimda bişey olmuyor.Sıcaklik değerleri ve güç tüketimleri normal.Lütfen yardım edermisiniz ?

hocam güç kaynağının arızalı olma ihtimali geldi aklıma

Hocam güç kaynağımı daha yeni aldım marka model: Thermaltake tr 2 s 750 wat
Thermaltake aslen soğutma üzerine kurulmuş bir firma değil miydi? Ben psu konusunda şiddetle fsp ardından cougar diyorum

Thermaltake aslen soğutma üzerine kurulmuş bir firma değil miydi? Ben psu konusunda şiddetle fsp ardından cougar diyorum
Hocam thermaltake commander kasa aldım yanında geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güç kaynağının sıcaklığını kontrol edebiliyo musunuz? belki aşırı ısınıyodur
Malesef edebilmemin imkanı yok gibi.Nasıl edebilirim kolay bi yolu varmıdır ?

eğer psu da sıcaklık sensörü varsa ve thermaltake in psu yu kontrol edebilen bi driver ı varsa o şekilde görebilirsin sıcaklığı yoksa elle dokunarak bi bakmak lazım aşırı bi sıcaklık yoksa sorun olmaz ama eğer psu aşırı ısınıyosa güç kapasitesi düşüyor diye biliyorum

İşlemci veya anakarttan dolayı olabilme ihtimali olabilirmi.Ekran katında bisey yok,baska ekran kartı ile denedigimde aynı hatayı aldım

hocam her şeyden olabilir benim aklıma psu geldiği için sordum. bu işlerden daha iyi anlayan arkadaşlar konuyu görürlerse daha net çözümler üretebilirler. Eğer sistem i yeni aldıysan satıcıyla da irtibata geçebilirsin

Sistem özellikleri
Rtzen 5600x,rtx3080,a 520m-a pro,16 gb ram,1tb m2 ssd,750 wat power.Oyun oynarken bi süre sonra kendi kendine kapanip resetliyor.Günlük kullanimda bişey olmuyor.Sıcaklik değerleri ve güç tüketimleri normal.Lütfen yardım edermisiniz ?
Sistem bir anda siyah ekran olup reset mi atıyor? RAM'lerin yerini değiştirmeyi deneyebilirsin. Oyunlarda MSI Afterburnerla sıcaklıkları takip edebilir misin?

Sistem özellikleri
İşlemci sıcaklığını kontrol ediyor musunuz?

Over clock yaptınız mı daha önce

Over clock yaptınız mı daha önce
Yok yapmadım hiç.

İşlemci sıcaklığını kontrol ediyor musunuz?
Evet msi Afterburnerdan bakıyorum.Hogwarts Legacy de 70 dereceyi geçmiyor.

Sistem bir anda siyah ekran olup reset mi atıyor? RAM'lerin yerini değiştirmeyi deneyebilirsin. Oyunlarda MSI Afterburnerla sıcaklıkları takip edebilir misin?
Ramlarin yerini değiştirdim ama sonuç aynı oldu.Msi Afterburnerdsn takip ediyorum sıcaklık değerleri normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri