Kaçırma.İlk defa görüyorum bunu alınır mı
İkisi arasından GT Neo ama Honor 70'den geçmeye değmez.Honor 70 den geçilir mi acaba? Ya da ikisi arasında hangisi yigene alcam.
valla bro günlük kullanım için evet ama banka işlemleri vs için kullanmam ben şahsen güncelleme almayan telefonuValla bana farketmez böyle cihazı hiç destek vermese bile kullanırım
Cihaza ihtiyacım yok ama redmi Note8 Pro kullanıyorum. Ayda bir takılıyor 5-10 saniyeKaçırma.
İkisi arasında derken yigene de honor sipariş geçtim. İptal edip bunu almak ne kadar mantıklı?Kaçırma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi arasından GT Neo ama Honor 70'den geçmeye değmez.
Çok mantıklı hocam.İkisi arasında derken yigene de honor sipariş geçtim. İptal edip bunu almak ne kadar mantıklı?
Bilmediğimden soruyorum, neden ?ama banka işlemleri vs için kullanmam ben şahsen güncelleme almayan telefonu
tabii ki değer.Poco x3 Pro dan bu cihaza geçmeye değer mi beyler ? su yeşili rengi çok hoşuma gitti
4 yıl diye biliyorum benGüncelleme desteği nasıl bu telefonun bilgisi olan var mı acaba ?
12 ile gelio 16 ya kadar güncelleme alicakOfff fiyata bak be
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 yıl diye biliyorum ben
güvenlik açığı oluyor bende biraz meraklıyımdır böyle ilginç sağa sola girmeyeBilmediğimden soruyorum, neden ?