8K 24, 4K 60 var.video 4k mı çekiyor ve 60 fps mi
Samsung A34 alacaktım en son konuşmuştuk. üzerine 2,5bin fazla vermeye değer mi?Kaçırma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi arasından GT Neo ama Honor 70'den geçmeye değmez.
Hocam samsung bile 4 yıl güncelleme vermiyor eminmisinizOfff fiyata bak be
4 yıl diye biliyorum ben
12 ile gelio 16 ya kadar güncelleme alicak
Değer.Samsung A34 alacaktım en son konuşmuştuk. üzerine 2,5bin fazla vermeye değer mi?
Kamera ve fiyat dışında üzülecek bir nokta yok. Oyun performansı, batarya 12T'de daha iyi.Geçen hafta 17 bine 12T 8/256 almıştım
Eski yazılımdan devam, nolucak sanki Gene de saygı duyarım.güvenlik açığı oluyor bende biraz meraklıyımdır böyle ilginç sağa sola girmeye
Hocam güncelleme muhabbeti dönüyor ama tam olarak olay nedir? Bu telefonu alsam 4-5 yıl götürür mü? Neden seçilmeli bu telefonHocam samsung bile 4 yıl güncelleme vermiyor eminmisiniz
bro bir süre sonra güncelleme gelen uygalamaları kullanamiyorsun sıkıntı o banka uygulamlarına zırt bırt güncelleme geliyor kullanmiyormusun bilmiyorumdaEski yazılımdan devam, nolucak sanki Gene de saygı duyarım.
Götürür tabi hocam android güncellemesinden bahsediyoruz bu telefon amiral gemisi al arkana bakma bu kaynakda 3 andorid güncellemesi alacağı söyleniyor yani AND15 olacakHocam güncelleme muhabbeti dönüyor ama tam olarak olay nedir? Bu telefonu alsam 4-5 yıl götürür mü? Neden seçilmeli bu telefon
Var arada bir borcum olduğunu hatırlatıyor sağ olsunbro bir süre sonra güncelleme gelen uygalamaları kullanamiyorsun sıkıntı o banka uygulamlarına zırt bırt güncelleme geliyor kullanmiyormusun bilmiyorumda