Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,038
- Konu Sahibi Konu Sahibi
15 bin TL oldu bitti dünhocam bu hala satılıyor bu bulamadım bu fiyata. varsa link verir misin
15 bin TL oldu bitti dünhocam bu hala satılıyor bu bulamadım bu fiyata. varsa link verir misin
sen ne biliyonda yorum atcan ya heAl sat konusunda şahsi olarak yorum yapmama kararı aldım
Soğutması başarılı.Anakart b550 yapın. Ramler goodram olabilir. Bu swift in soğutma performansı nasıldı? Alınır.
Al satın içinden geçen sen bana yorum yapma tamamsen ne biliyonda yorum atcan ya he
dün bu sistemi alanlar çok sanslı bu fiyata mük.
fanboyluğa gerek yok o sistem de satılıyor bu sistem de al geçFaydalanan kullanıcı tabi ki ama böyle olmaz etik değil bence serbest piyasa tamam istediği zaman çıkarabilir ama herkes bir emek veriyor DA indirimli sistem çıkarmak için çalışıyor avantajlı sistem çıkarıyor sen gelip direk söver gibi aynı zaman aynı bilgisayar'a benzer sistem çıkarıyorsun
ben show yapmıyom senin gibi abisiAl satın içinden geçen sen bana yorum yapma tamam
Tm yapma güle güleben show yapmıyom senin gibi abisi
Sen nasıl bir kişiliksizsin profilinde 10 tane al sat pc si var utanmadan bu adama sallıyorsun gevşek boş yapma satıyorsun sat kimseye bulaşmaben show yapmıyom senin gibi abisi