Neler Yeni

🔥🔥5600 & 6700xt Sistem 12999TL 🔥🔥

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Ömür
Bu sistem hayla tükenmemiş şaşırdım doğrusu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu sistemin kasasına aşık oldum ya çok hoşuma gitti

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Belki bu sefer gelir çünkü sistemler gelecek çağrısı yaptı ama zaman ne olur bütçe ne olur bilinmez
Abdullah reisin niyetinin herkes iyi olduğun farkında lakin işbirliği yaptığı kişiler gereğini yapmayıp, siteyi stabil tutmuyorsa iş birliği yapmaması gerekiyor. Bak sinerji fıstık gibi sistem yapıyor o kadar mega işte ayın en iyi sistemi reklamı yaptırmıyor bir yotubwre normal video çektiriyor ve almak isteyenler rahatça yararlanıyor. Bu kadar müşteriyi küçük düşürülmemeli. Birde gencerin hikayesini gördüm daha çok utandım. Adamlar sıra bekliyor şaka gibi.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Abdullah reisin niyetinin herkes iyi olduğun farkında lakin işbirliği yaptığı kişiler gereğini yapmayıp, siteyi stabil tutmuyorsa iş birliği yapmaması gerekiyor. Bak sinerji fıstık gibi sistem yapıyor o kadar mega işte ayın en iyi sistemi reklamı yaptırmıyor bir yotubwre normal video çektiriyor ve almak isteyenler rahatça yararlanıyor. Bu kadar müşteriyi küçük düşürülmemeli. Birde gencerin hikayesini gördüm daha çok utandım. Adamlar sıra bekliyor şaka gibi.
Sinerji den geçen ram aldım iade edecektim benden dolayı mail attım ya sürekli cevap ilgi veriyorlar hayran kaldım valla

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Kürşat

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Ulan dünkünü almasam bunu alırdım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,718
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom