🔥🔥5600 & 6700xt Sistem 12999TL 🔥🔥

Bu sistem hayla tükenmemiş şaşırdım doğrusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu sistemin kasasına aşık oldum ya çok hoşuma gitti

Belki bu sefer gelir çünkü sistemler gelecek çağrısı yaptı ama zaman ne olur bütçe ne olur bilinmez
Abdullah reisin niyetinin herkes iyi olduğun farkında lakin işbirliği yaptığı kişiler gereğini yapmayıp, siteyi stabil tutmuyorsa iş birliği yapmaması gerekiyor. Bak sinerji fıstık gibi sistem yapıyor o kadar mega işte ayın en iyi sistemi reklamı yaptırmıyor bir yotubwre normal video çektiriyor ve almak isteyenler rahatça yararlanıyor. Bu kadar müşteriyi küçük düşürülmemeli. Birde gencerin hikayesini gördüm daha çok utandım. Adamlar sıra bekliyor şaka gibi.

Abdullah reisin niyetinin herkes iyi olduğun farkında lakin işbirliği yaptığı kişiler gereğini yapmayıp, siteyi stabil tutmuyorsa iş birliği yapmaması gerekiyor. Bak sinerji fıstık gibi sistem yapıyor o kadar mega işte ayın en iyi sistemi reklamı yaptırmıyor bir yotubwre normal video çektiriyor ve almak isteyenler rahatça yararlanıyor. Bu kadar müşteriyi küçük düşürülmemeli. Birde gencerin hikayesini gördüm daha çok utandım. Adamlar sıra bekliyor şaka gibi.
Sinerji den geçen ram aldım iade edecektim benden dolayı mail attım ya sürekli cevap ilgi veriyorlar hayran kaldım valla

Ulan dünkünü almasam bunu alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,687
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri