Entilus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 805
DA yı gördük hocam. Da hiç orta üst yapmıyor.15 e 3070 geldi geçti bir daha gelir mi Allah bilir anca donanım Arşivi yaparsa yapar bu saatten sonra
DA yı gördük hocam. Da hiç orta üst yapmıyor.15 e 3070 geldi geçti bir daha gelir mi Allah bilir anca donanım Arşivi yaparsa yapar bu saatten sonra
Belki bu sefer gelir çünkü sistemler gelecek çağrısı yaptı ama zaman ne olur bütçe ne olur bilinmezDA yı gördük hocam. Da hiç orta üst yapmıyor.
Reklamları kitlesi yok knka öyle aman aman donanım Arşivi büyük Bir Topluluk gerçekten ayrı tutmak lazım benceBu sistem hayla tükenmemiş şaşırdım doğrusu
Abdullah reisin niyetinin herkes iyi olduğun farkında lakin işbirliği yaptığı kişiler gereğini yapmayıp, siteyi stabil tutmuyorsa iş birliği yapmaması gerekiyor. Bak sinerji fıstık gibi sistem yapıyor o kadar mega işte ayın en iyi sistemi reklamı yaptırmıyor bir yotubwre normal video çektiriyor ve almak isteyenler rahatça yararlanıyor. Bu kadar müşteriyi küçük düşürülmemeli. Birde gencerin hikayesini gördüm daha çok utandım. Adamlar sıra bekliyor şaka gibi.Belki bu sefer gelir çünkü sistemler gelecek çağrısı yaptı ama zaman ne olur bütçe ne olur bilinmez
Haklısın kürşat hocamReklamları kitlesi yok knka öyle aman aman donanım Arşivi büyük Bir Topluluk gerçekten ayrı tutmak lazım bence
Kanka alsam mı yoksa 15 e 3070 gelir mi bu şekilde siteye gönlüm 3070 den yana çünkü kafam karışık
Sinerji den geçen ram aldım iade edecektim benden dolayı mail attım ya sürekli cevap ilgi veriyorlar hayran kaldım vallaAbdullah reisin niyetinin herkes iyi olduğun farkında lakin işbirliği yaptığı kişiler gereğini yapmayıp, siteyi stabil tutmuyorsa iş birliği yapmaması gerekiyor. Bak sinerji fıstık gibi sistem yapıyor o kadar mega işte ayın en iyi sistemi reklamı yaptırmıyor bir yotubwre normal video çektiriyor ve almak isteyenler rahatça yararlanıyor. Bu kadar müşteriyi küçük düşürülmemeli. Birde gencerin hikayesini gördüm daha çok utandım. Adamlar sıra bekliyor şaka gibi.
Bence 40₺ kargo gören vazgeçiyordurReklamları kitlesi yok knka öyle aman aman donanım Arşivi büyük Bir Topluluk gerçekten ayrı tutmak lazım bence
Tam vazgeçiyordum gerçektenBence 40₺ kargo gören vazgeçiyordur![]()
Ürünler zarar görmeden gelmesi lazım. Örneğin yurtiçi kargo hiçbir kırılabilir eşyaya garanti vermez. Garantisidir çalışıyorlar. Belli bir maliyeti var neticede.Bence 40₺ kargo gören vazgeçiyordur![]()
Para mı bitti knkaUlan dünkünü almasam bunu alırdım.