BU KULAKLIK İADE KABUL OLUR MU?

Reaksiyon skoru
68
n11den razer barracuda x model kulaklık satın aldım ve kulaklığın sol tarafından içinde bir parça düşmüş ya da yerinden çıkmış gibi ses geliyor sağ tarafta yok boyle bir ses. ürünü yarin iadeye yollayacağım iade talep ettim direkt iade kabul etmeleri gerekiyor mu yoksa sorun çıkarırlar mı bilmem gereken bir şey var mı acaba?

n11den razer barracuda x model kulaklık satın aldım ve kulaklığın sol tarafından içinde bir parça düşmüş ya da yerinden çıkmış gibi ses geliyor sağ tarafta yok boyle bir ses. ürünü yarin iadeye yollayacağım iade talep ettim direkt iade kabul etmeleri gerekiyor mu yoksa sorun çıkarırlar mı bilmem gereken bir şey var mı acaba?
direk kabul etmeyebilirlerde edebilirler de ancak kulaklık gibi ürünler hijyen katogorisine girdiği için kabul etmeyebiliyor çoğu firma

Biraz satıcının insiyatifinde siz yinede çok umutlanmayın bu gibi durumlarda genellikle servis raporu istiyorlar

Bence garantiye gönderin derler.

teknik bir sıkıntı olduğu için iade almaları lazım. kulaklığı beğenmeyip iade etmek istediğin zaman almazlar, ama böyle bir durumda almaları gerekiyo

İade edin ya da garantiye gönderin. İkisinden birini kabul ederler.

kulaklığı 4 gün önce aldım bu arada sorun varsa koşulsuz iade hakkim bulunuyor diye biliyorum

olmaz

14 gün içinde koşulsuz şartsız, keyfi olarak bile iade etme hakkın var.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereğince, alıcıların (müşterilerin), teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Yönetmeliği her kurumun uygulaması gerekmektedir. İade Sürecini Gör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

14 gün içinde koşulsuz şartsız, keyfi olarak bile iade etme hakkın var.
evet baktim su an oyle yaziyor

6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereğince, alıcıların (müşterilerin), teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Yönetmeliği her kurumun uygulaması gerekmektedir. İade Sürecini Gör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet baktim su an oyle yaziyor
Denemekten zarar gelmez yolla iadeye gitsin, problemsiz alırsın.

Geri