Neler Yeni

BU KULAKLIK İADE KABUL OLUR MU?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
berk poyraz
n11den razer barracuda x model kulaklık satın aldım ve kulaklığın sol tarafından içinde bir parça düşmüş ya da yerinden çıkmış gibi ses geliyor sağ tarafta yok boyle bir ses. ürünü yarin iadeye yollayacağım iade talep ettim direkt iade kabul etmeleri gerekiyor mu yoksa sorun çıkarırlar mı bilmem gereken bir şey var mı acaba?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
n11den razer barracuda x model kulaklık satın aldım ve kulaklığın sol tarafından içinde bir parça düşmüş ya da yerinden çıkmış gibi ses geliyor sağ tarafta yok boyle bir ses. ürünü yarin iadeye yollayacağım iade talep ettim direkt iade kabul etmeleri gerekiyor mu yoksa sorun çıkarırlar mı bilmem gereken bir şey var mı acaba?
direk kabul etmeyebilirlerde edebilirler de ancak kulaklık gibi ürünler hijyen katogorisine girdiği için kabul etmeyebiliyor çoğu firma

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,394
İsim
Kürşat

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Biraz satıcının insiyatifinde siz yinede çok umutlanmayın bu gibi durumlarda genellikle servis raporu istiyorlar

şahin doğan

80+ Platinum
Bence garantiye gönderin derler.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
teknik bir sıkıntı olduğu için iade almaları lazım. kulaklığı beğenmeyip iade etmek istediğin zaman almazlar, ama böyle bir durumda almaları gerekiyo

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
İade edin ya da garantiye gönderin. İkisinden birini kabul ederler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
berk poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklığı 4 gün önce aldım bu arada sorun varsa koşulsuz iade hakkim bulunuyor diye biliyorum

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
olmaz

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Furkan Demirtaş
14 gün içinde koşulsuz şartsız, keyfi olarak bile iade etme hakkın var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
berk poyraz
6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereğince, alıcıların (müşterilerin), teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Yönetmeliği her kurumun uygulaması gerekmektedir. İade Sürecini Gör
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 gün içinde koşulsuz şartsız, keyfi olarak bile iade etme hakkın var.
evet baktim su an oyle yaziyor

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Furkan Demirtaş
6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereğince, alıcıların (müşterilerin), teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Yönetmeliği her kurumun uygulaması gerekmektedir. İade Sürecini Gör
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet baktim su an oyle yaziyor
Denemekten zarar gelmez yolla iadeye gitsin, problemsiz alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,608
Üyeler
164,706
Son üye
Bahopito
Top Bottom