The Last of Us Part 1 PC vs PS5

99723

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,530
Oyun PS5 in Native 4K modun da değil Dinamic 4K modun da test edilmiş test edilen PC özellikleri ve grafik ayarları zaten yazıyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yükleme süreleri PS5 e göre çok kötü PC de
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Karşılaştırma Videosunu tam izlemek isteyenler için link

PC de Medium ve High kaplamalar o kadar kötü ki oyunun Orijinal PS3 versiyonu bile kaplama olarak daha iyi.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunun haterları ayarları low'a alıp joel'un kurt adam halini paylaşıp dalga geçiyor eee naughty dog bunu hak etti. ama kimse de böyle bir oyunu bırak 1080p mediumu en az 2k ultra da oynaması lazım oyunun hakkı 4k grafikler. part 2 için 4k monitör bile alınır.

Son düzenleme:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyunun haterları ayarları low'a alıp joel'un kurt adam halini paylaşıp dalga geçiyor eee naughty dog bunu hak etti. ama kimse de böyle bir oyunu bırak 1080p mediumu en az 2k ultra da oynaması lazım oyunun hakkı 4k grafikler. part 2 için 4k monitör bile alınır.
Evet onlar Xbot tayfa bot hesaplar açıp Twitter da yapıyorlar onu Sony her oyun çıkardığında yapıyorlar genellikle hatalı çıkması işlerine geldi.
En çok şu IQ sü düşük varlığın paylaşımları beni bitiriyor botlardan inceleyebilirsiniz link den paylaşımlarını.

Dediğiniz gibi zaten oyunun standart çözünürlüğü 4K en az 2K Ultra da deneyim etmek lazım bu oyunu.

en büyük suç portlayan firma da. sorun yaşayanlar da bir garip ayar yapmadan oynamaya çalışıyorlar yani en azından shaderların yüklenmesi bekleyin

en büyük suç portlayan firma da. sorun yaşayanlar da bir garip ayar yapmadan oynamaya çalışıyorlar yani en azından shaderların yüklenmesi bekleyin
Evet kesinlikle katılıyorum o firmaya PC ye portlaması için vermemeliydi oyunu Sony.

Katılmıyorum zamanında bir çok oyunu portlamış bir firma bana kalırsa Sony içinde karışıklık vardı diziye yetiştirme derdi olabilir bu bi örnek sadece ama 2 türlüde Sonye yakışmayan bir oyun oldu

Katılmıyorum zamanında bir çok oyunu portlamış bir firma bana kalırsa Sony içinde karışıklık vardı diziye yetiştirme derdi olabilir bu bi örnek sadece ama 2 türlüde Sonye yakışmayan bir oyun oldu

enis hoca öyle demiyor ama

Evet Sony e yakışmayan bir port keşke tamamen sıkıntısız çıksaydı ama oyun şu an tamamen sorunsuz çalışıyor yani çok gömdüler oyunu ilk çıktığında Cyberpunk 2077 çöpünü bu kadar gömmediler ve o oyun 3 yıl oldu çıkalı hala rezalet buglar ile karşılaşıyorum oyunda. Enis videosun da oyun daha hala toparlanmış değil dediğinde ise videoyu erken çektiğinden diyor alt kısma kocaman daha iyi hale gelmiş diye yazmış zaten adam.
Alıntıyı görüntüle
Oynayacağınız sistem çok önemli artık yıl 2023 ve Sony ilk çok VRAM isteyen oyunu The Last Of Us Part 1 değil Returnal dı o da saf PS5 oyunu insanların artık minimum giriş seviyesi kart olan RTX 3050 Standart RTX 2060 herkes de olmalı yeni nesil oyunlar donanım olarak yüksek bir bilgisayar isteyecek diğer oynadığınız tüm Sony PlayStation oyunları PS4 oyunuydu PS4 geliştirildiler o yüzden iyi çalışıyordu PC de donanım olarak fazla yüksek sistem gereksinimleri istemiyorlardı PS5 ve PS4 arasında öyle küçük bir fark yok inanılmaz derecede donanım farkı var PS4 ün işlemcisi AMD Jaguar tablet işlemcisi anlatmaya gerek yok kısaca PS3 ün işlemcisi bile gömer PS4 ün işlemcisini o yüzden bunları da hesaba katın lütfen.
kaTEMNC1VZqOJprR.jpg

Oyunun istediği önerilen sistem gereksinimleri de öyle düşük değil yani görüyorsunuz ben hala adamlar ne vaat etmişlerse onu vermişler diyorum oyunun ilk versiyonu cidden kötüydü ona bir şey demiyorum am şu an çökme donma yüksek CPU kullanımı yükleme erkanı sorunları gibi sorunları çözdüler.

Evet Sony e yakışmayan port ama oyun şu an taman sorunsuz yani çok gömdüler Cyberpunk 2077 çöpünü bu kadar gömmediler ve oyun 3 yıl oldu hala rezalet buglar ile karşılaşıyorum. Enis videosun oyun daha hala toparlanmış değil dediğinde ise videoyu erken çektiğinden diyor alt kısma kocaman daha iyi hale gelmiş diye yazmış zaten adam.
Alıntıyı görüntüle
Oynayacağınız sistem çok önemli artık yıl 2023 ve Sony ilk çok Vram istyen oyunu The Last Of Us Part 1 değil Returnal o da saf PS5 oyunu insanların artık minimum giriş seviyesi kart olan RTX 3050 Standart RTX 2060 herkesde olmalı yeni nesil oyunlar donanım olarak yüksek bir bilgisayar isteyecek diğer oynadığınız tüm Sony PlayStation oyunları PS4 oyunuydu o yüzden iyi çalışıyordu PC de ve donanım fazla yüksek istemiyordu.
kaTEMNC1VZqOJprR.jpg

Oyunun istediği önerilen sistem gereksinimleri de öyle düşük değil yani görüyorsunuz ben hala adamlar ne vaat etilerse onu vermişler diyorum oyunun ilk versiyonu cidden kötüydü ona bir şey demiyorum çökme donma ve yüklem erkanları sorunu yüksek CPU kullanımı gibi ama bu sorunlar şu an yok tamamen çözdüler.
Sana katılıyorum ama bana kalırsa dönüştürücü firmadan çok yapımcı sıkıntılı Sonnyden bu kadar sakat iş beklemezdim

Son düzenleme:
iki firma da hatalı biri acele etmiş diğeri de becerememiş işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri