Yardım Monitör Hz Değeri 1 gözüküyor

şu an o bahsettiğiniz sürümü yüklüyorum ama dediğim gibi neden fan dönmüyor şu an ekran kartının boştayken fanlar duruyor mu
Belli bir sıcaklığı geçmedikçe fanlar dönmez hocam.

Belli bir sıcaklığı geçmedikçe fanlar dönmez hocam.
ya şimdi 1050 ti ekran kartından buna geçince her şeye şaşırıyor insan :/ çok teşekkür ederim tüm yardımlarınız ve cevaplarınız için birazdan oyun içi fps kontrolü yaparım. Bu arada eskisini çıkardım yenisi taktım sadece driver sildim yükledim başka bir şey gerekmiyor herhalde bu kadar yanlış bilmiyorsam

ya şimdi 1050 ti ekran kartından buna geçince her şeye şaşırıyor insan :/ çok teşekkür ederim tüm yardımlarınız ve cevaplarınız için birazdan oyun içi fps kontrolü yaparım. Bu arada eskisini çıkardım yenisi taktım sadece driver sildim yükledim başka bir şey gerekmiyor herhalde bu kadar yanlış bilmiyorsam
Gerek yok ama sistemin performansında falan sorun olursa format atmanı tavsiye ederim. İşlemcin nedir bu arada?

şu an o bahsettiğiniz sürümü yüklüyorum ama dediğim gibi neden fan dönmüyor şu an ekran kartının boştayken fanlar duruyor mu
0Db ozelligi var ozellikle yeni nesil kartlarda, belirli bir derecenin altinda (genelde 60) fanlar donmez sessizlik acisindan.

Kartin surucusunu hallet, gerisi otomatik kurulur genelde problem olursa yazarsin zaten yine.

şu anlık ryzen 5 2600 var ama bir kaç haftaya kalmaz onu da yükseltirim
Tamamdır şimdilik biraz darboğaz sorunu olacaktır. İşlemciyi yükseltince o sorun da ortadan kalkar. Hayırlı olsun hocam.

Kartin surucusunu hallet, gerisi otomatik kurulur genelde problem olursa yazarsin zaten yine.
onu da halletim çok şükür şimdi oyuna girip bakıcam test edicem
Tamamdır şimdilik biraz darboğaz sorunu olacaktır. İşlemciyi yükseltince o sorun da ortadan kalkar. Hayırlı olsun hocam.
çok teşekkür ederim hocam tüm yardımlarınız için cansınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben en iyisi format atayım @Emmree cs go klasik ayarlarda 110 fps :D

AMD profil ayarından Standart yazanı mı seçtin?

AMD profil ayarları nereden yapılıyor onu bile bilmiyorum cs go nun ayarları standart ya hiç dokunmadım ayarlarına direkt girdim 110 fps
Masaüstüne sağ tıkla. AMD Radeon Software göreceksin ona bas. Gelen ekranda hızlı kurulumu seç. Profil olarakta Standart yazana bas. Bir de öyle dene. Eğer baktın gene aynı sorun var. Format at bakalım.

fps_max 0 yazdın mı konsola? Oyuna girince oto 120'lere sabitliyordu bende nedense.

Geri