11000₺ Televizyon önerisi.

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,321
Bütçe
11000
Selamlar, 11bin tl bütçe ile televizyon alacağım ancak çok kararsız kaldım. Büyük ekran istiyorum ama bu bütçede ancak Regal 65R755UA11 gibi seçenekler var alsam sorun çıkartır mı iyi midir hiç bir fikrim olmadığı için size danışmak istedim. 65 inc yerine 55 lik biraz daha iyi bir şey mi almalıyım sizce?

65 aşırı büyük goruntu biraz daha bozuk gorunebilir (emin degilim markadan markaya degisiyor)55 inçe göre. 55 inç bence büyüklük olarak iyi hatta 50 bile çoğu ev icin buyuk bence odaniz buyukse 55 yeterli olur bence. bulundugunuz yerde vitrine tv koyan yerler varsa orda buyuklukleri deneyimliyebilirsin
değişmemişse durum regal vestel markasiydi hatta servis kurulum her şey vesteldeydi rahatlikla alabilirsiniz
bütcenize gore led,crystal led,qled bakabilirsiniz

Son düzenleme:
65 aşırı büyük goruntu biraz daha bozuk gorunebilir 55 inçe göre. 55 inç bence büyüklük olarak iyi hatta 50 bile çoğu ev icin buyuk bence odaniz buyukse 55 yeterli olur bence. bulundugunuz yerde vitrine tv koyan yerler varsa orda buyuklukleri deneyimliyebilirsin
Hocam ben aşırı büyük seviyorum, bir şey izlerken etraftaki şeyler dikkatimi dağıtıyor :D. Bugün avm de biraz baktım ancak yine de karar veremedim. 55-58 önerebileceğiniz mid model var mıdır?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung bütçemi aşıyor ama TCL'i inceleyeceğim. Sizce ilk mesajdaki regali alsam üzer mi?

Samsung bütçemi aşıyor ama TCL'i inceleyeceğim. Sizce ilk mesajdaki regali alsam üzer mi?
Hocam açıkçası Anpa vs. varsa etrafınızda Skytech 165 ekran TV 9700dü en son, WebOS altyapısını kullanıyor LG ile anlaşması var. Yerinizde olsam onu alırım.

Regal üzmez bu arada.

1680560224354.png

Hocam açıkçası Anpa vs. varsa etrafınızda Skytech 165 ekran TV 9700dü en son, WebOS altyapısını kullanıyor LG ile anlaşması var. Yerinizde olsam onu alırım.

Regal üzmez bu arada.
Anpa yok maalesef. 65ten vazgeçtim nispeten kaliteli bir 55 almak daha mantıklı sanırım.

Son düzenleme:
Hocam bu cihaz kafama baya yattı, buna rakip bu bütçede bir seçenek var mı?

Hocam bu cihaz kafama baya yattı, buna rakip bu bütçede bir seçenek var mı?
Vestel televizyonlar var ama bir türlü için ısınmıyor onlara. Bu en iyi seçenek gibi senin için.

Kendim evde LG kullanıyorum, Android değil ama fazlasıyla memnunum yazılımı olsun görüntü kalitesi olsun. LG olarak bu tatlı gibi.

Bu modelde sihirli kumanda yokmuş haberiniz olsun.

Vestel televizyonlar var ama bir türlü için ısınmıyor onlara. Bu en iyi seçenek gibi senin için.

Kendim evde LG kullanıyorum, Android değil ama fazlasıyla memnunum yazılımı olsun görüntü kalitesi olsun. LG olarak bu tatlı gibi.

Bu modelde sihirli kumanda yokmuş haberiniz olsun.
Hocam androidde değil sanırım

Geri