ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,128
modadan anlamayan ve 7/24 siyah eşofman takılan biri olarak söylüyorum bence güzel kot pantalon veya hoş siyah pantalon yakışırBunu aldım içine giymelik uzun kollu yada bir tshirt alıcam altıma ne alsam bilmiyorum pantolonum var eşofman almayı düşünüyorum ne alabilirim bulamadım
Altına illa bulurum bir şeyde bu ceketin altına giyecek bir şey bulamadımmodadan anlamayan ve 7/24 siyah eşofman takılan biri olarak söylüyorum bence güzel kot pantalon veya hoş siyah pantalon yakışır
Açık mavi kot pantolon siyah kolej ceketinin altına çok iyi gidiyor.Bunu aldım içine giymelik uzun kollu yada bir tshirt alıcam altıma ne alsam bilmiyorum pantolonum var eşofman almayı düşünüyorum ne alabilirim bulamadım
İçine ne giyebilirimAçık mavi kot pantolon siyah kolej ceketinin altına çok iyi gidiyor.
BilmemBeyaz tisort olur gibi
Beyaz bir sweatshirt veya tshirt gayet iyi olur. Bir de kolye taktın mı mis.İçine ne giyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmem
İçine beyaz tshirt, altına siyah kargo pantolon yada skinny giyersin.Bunu aldım içine giymelik uzun kollu yada bir tshirt alıcam altıma ne alsam bilmiyorum pantolonum var eşofman almayı düşünüyorum ne alabilirim bulamadım
Düz beyaz tshirt alasım yok ya bir yerlerinde az da olsa bi yazı falan olsun istiyorumBeyaz bir sweatshirt veya tshirt gayet iyi olur. Bir de kolye taktın mı mis.
Biraz öyle olduİçine beyaz tshirt, altına siyah kargo pantolon yada skinny giyersin.
Biraz geç kalmışsın gibi almakla havalar sıcakladı.
Şunları bi beğenmeyen ben varım sanırımBunu aldım içine giymelik uzun kollu yada bir tshirt alıcam altıma ne alsam bilmiyorum pantolonum var eşofman almayı düşünüyorum ne alabilirim bulamadım
Olur knk yazılı al.Düz beyaz tshirt alasım yok ya bir yerlerinde az da olsa bi yazı falan olsun istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz öyle oldu
Kırmızı hayal ettimde yok bebence içine beyaz değil de kırmızı bi tişört güzel gider çok siyah beyaz durur öbür türlü.
Bi tane buldum los angeles yazıyor küçük onu alcamOlur knk yazılı al.
Altına mavi kot pantolon giyersem o çok siyah lığı alırbence içine beyaz değil de kırmızı bi tişört güzel gider çok siyah beyaz durur öbür türlü.