Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

Reaksiyon skoru
18
Arkadaslar 110 120 kiloyuj ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim 2 adet 5 lik dambilim var evde nasil kilo veririm
Artik tak etti gercekten kilo

Hocam malesef evde istediginiz kadar sonuc alamazsiniz en önemlisi diyet yapmak ve kardiyo yapmak az kas calismalarida yapilabilir kaslarinizin guclenmesi icin, spor yapmaniz cok önemli kilo verdikten sonra et sunmenizi minimuma indirmek icin.

Bir diyetisyene yazilip program olusturmanizi öneririm kendi kafanizdan program yazmak bir ise yaramaz eger bilgili degilseniz.

Hocam malesef evde istediginiz kadar sonuc alamazsiniz en önemlisi diyet yapmak ve kardiyo yapmak az kas calismalarida yapilabilir kaslarinizin guclenmesi icin, spor yapmaniz cok önemli kilo verdikten sonra et sunmenizi minimuma indirmek icin.

Bir diyetisyene yazilip program olusturmanizi öneririm kendi kafanizdan program yazmak bir ise yaramaz eger bilgili degilseniz.
Teşekkürler peki bir spor programi var mi

bırak spor programınıda diyetide, önce git yazıl bi salona bi başla bakalım yapabilecekmsiin ondan sonra ufak ufak önce yemeyi azaltıcaksın sonra düzgün beslenicek sonrasında daha sert antrenmanlar yaparak toparlicaksın birden keser kitlersen spordanda soğursun yemişim böyle hayatıda dersin

dostum online forumlardan saglik tavsiyesi alma. saglik kisiden kisiye cok buyuk olcude degisir. once bi diyetisyene git bence.

evde olmaz o işler. spor salonu en iyisi. bu kilolar hep evde oturmaktan ya okul ev insanı bitiriyo

Diyetisyen ve Fizyoterapist olan kişilerle iletişime geçiniz

Oruç tut bende 100 dum 106 ya düştüm umarım daha da düşerim

Kilo vermek dünyanın en basit işi asıl mesele kilo alabilmek spora 72 kilo yazıldım 1 yılda anca 80 olabildim :D

Kilo vermek dünyanın en basit işi asıl mesele kilo alabilmek spora 72 kilo yazıldım 1 yılda anca 80 olabildim :D
o genetik bir durum zayıf insanların kas protez sentezi ve yağ alım kapasitesi daha sınırlıyken kilolu insanlarda yağ kapasitesi fazla kas protez senteside fazla oluyor, yani iki taraf içinde zor

bırak spor programınıda diyetide, önce git yazıl bi salona bi başla bakalım yapabilecekmsiin ondan sonra ufak ufak önce yemeyi azaltıcaksın sonra düzgün beslenicek sonrasında daha sert antrenmanlar yaparak toparlicaksın birden keser kitlersen spordanda soğursun yemişim böyle hayatıda dersin
Tavsiyen icin teşekkürler ama neye gore calisicam dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,267
Üyeler
183,811
Son üye
justali66
Geri